Antalya’da Gidilmesi Gereken Mekanlar

Antalya'ya uğradığınız zaman balık sevenlerin mutlaka uğraması gereken mekanları sizler için araştırdık.
Antalya’da Gidilmesi Gereken Mekanlar

Antalya Balık Evi

Akdeniz Bölgesinde en çok tercih edilen balık restoranların başında Antalya Balık evi geliyor. Sizlere meşhur yengeç dolma ve Girit usulü ahtapot ızgarasına ek mezeleriyle farklı tatlar sunmakta. Sevdiklerinizle birlikte Akdeniz’in muazzam manzarasına karşı Akdeniz’in sularında eşsiz lezzetler sunuyor. Antalya’ya gidenlerin ve balık severlerin mutlaka uğraması gereken bir mekan.

antalya-balik-evi.jpg

Ulaşım

Eski Lara Yolu, Lara / Antalya

İletişim

0242 323 1823

7 Mehmet Restaurant

70 yıllık uzun bir hikaye ile başlayan 7 Mehmet lezzetli yemekleri ve hizmetiyle Antalya’nın en iyi restoranların başında yer alıyor. Menüsünde kırmızı et ve balık çeşitlerini bulundurmasının yanında kendine özgü salatalarıyla sizlere en iyi hizmeti sunuyor. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmek istiyorsanız doğa ve deniz manzarası ile bu mekanı tercih edebilirsiniz fakat yemeğinizin sonunda 7 Mehmet’e özgü tahinle sunulmuş kabak tatlısını denemeyi unutmayın.

7-mehmet-restoan.jpg

Ulaşım                                

Meltem Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, Atatürk Kültür Parkı, No 201, Muratpaşa / Antalya

İletişim

0242 238 5200

Lara Balık Evi

Antalya’nın mükemmel deniz manzarasına karşı ve kendi adına özgü çeşitleriyle hizmet veren Lara Balık evi, lezzet severler için gidilmesi gereken mekanlar arasında yer alıyor. Meşhur Lara böreğiyle sunulan mücver ve tereyağlı karidesi yanında sunulan 30 çeşit mezeyle sizlere zengin tatlar sunuyor. İş yemekleri ya da sevdiklerinizle özel bir akşam yaşamak istiyorum diyorsanız güzide bir mekan olan Lara Balık Evi’ni tercih edebilirisiniz.

lara-balik-evi.jpg

Ulaşım

Gençlik Mahallesi, Tevfik Işık Caddesi, No 8, Lara / Antalya

İletişim

0242 313 1399

Antalya Big Chefs

Lezzetli et yemeklerinin yanında iç mimarisi ile göze hitap eden otantik restoranların başında geliyor. Gün içinde bulabileceğiniz açık büfesi ve çeşitli et yemeklerini mükemmel deniz manzarası karşı tadabilirsiniz. Meşhur Tex-Mex Steak’i olmak üzere İtalyan makarnaları ve kendine has salatalarıyla müşterilerine hizmet veren mekanda alkol satışı bulunuyor.

big-chefs.jpg

Ulaşım

Fener, No:307 D:2, Muratpaşa / Antalya

İletişimiz

0242 324 1528

Ship Inn by Melissa’s & Vanessa’s

1998 yılında hizmet vermeye başlayan bu mekan şehrin gürültüsünden uzakta huzur dolu ve etrafı üç göletle çevrili mükemmel bir yer. Menüsünde kalamar tava, casanova ve günlük taze balıklarının yanında birçok ızgara çeşidi, makarna ve özel soslarla hazırlanmış salataları bulunmakta. Et ve balık severlerin mutlaka uğraması gereken bir mekan.

shipp-inn-by-melissas-vanessas.jpg

Ulaşım

Dummlupınar Bulvarı ATATÜRK Kültür Parkı içi No:329 Antalya

İletişim

0242 328 523511

Nar Beach Bistro

Antalya’nın ünlü falezlerinin üzerinde müthiş manzarası ve haftanın belirli günleri düzenlenen canlı müzikleriyle hoş bir mekan. Akdeniz’e özgü sebze çorbaları, deniz mahsulleriyle hazırlanmış salataları ve balık çeşitleriyle akşam yemeklerinizi keyifli hale getiriyor. Bu mekanı seçerek sevdiklerinizle lezzetli yemekleri tadıp canlı müzik eşliğinde Akdeniz akşamlarının keyfini çıkarabilirsiniz.

nar-beach-bistro.jpg

Ulaşım

Bahçelievler Mahallesi, Konyaaltı Caddesi, Atatürk Parkı, Muratpaşa / Antalya

İletişim

0242 247 6868

Ulupınar Tropik Restaurant

Suyun üzerinde bulunan şark köşeleri ve manzara eşliğinde akşam yemeğinizi yiyebileceğiniz doğa harikası bir mekan. Sabahları verilen 30 çeşit köy kahvaltısının yanında ızgara ve balık çeşitleri ile müşterilerine hizmet vermekte. Kuyu kuzu tandırı ile meşhurlaşmış bu işletme müşterilerine 24 saat hizmetin yanında konaklama yapma imkanı sunuyor.

ulupinar-tropik-restoran.jpg

Ulaşım

Ulupınar köyü, Tekirova beldesi, Kemer /Antalya

İletişim

0242 825 0098

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.