Ankara - Bursa Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Canlı Yol Tarifi

Ankara Bursa arası araba, otobüs, uçak, yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler? Canlı harita yol tarifi.
Ankara - Bursa Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Canlı Yol Tarifi

Ankara Bursa arası; karayolu ile Dumlupınar Blv. ve D200 üzerinden 4 sa. 41 dk. (386,6 km), yürüyerek Dumlupınar Blv. ve Bursa Eskişehir Yolu/D200/E90 üzerinden 77 sa. (381,9 km), uçakla aktarmasız uçuş bulunmaması nedeniyle 4 - 17 saat arası sürmektedir.

Ankara - Bursa Arası

Karayolu Mesafesi386,6 km
Araba Süresi4 sa. 41 dk.
Otobüs Süresi5 sa. 26 dk.
Yürüme Süresi77 sa.
En Ucuz Bilet60 TL
Otobüs Sefer Sayısı110
Uçak Sefer Sayısı2

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

Ankara Bursa arası yol güzergahı haritası;


Bursa Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

Ankara - Bursa arası yolculuk kaç saat?

Ankara - Bursa arası yolculuk süresi karayolu ile ortalama Dumlupınar Blv. ve D200 üzerinden 4 saat 41 dakikadır.

Ankara Bursa otobüsle kaç saat sürüyor?

Ankara - Bursa arası otobüs, Beştepe'de yer alan Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) kalkışlı, Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali varışlı olarak ortalama 5 saat 26 dakikadır.

Ankara - Bursa arası kaç saat?

Ankara - Bursa arası 4 saat 41 dakikadır.

Ankara - Bursa arası kaç kilometre?

Ankara - Bursa arası 386,6 kilometredir.

Ankara - Bursa arası otobüs firmaları neler?

Ankara - Bursa arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: Gümüşhane, Niksarkale, Uludağ, İnan, Es, Başkent, Seç, Ali Osman Ulusoy, Metro, Varan, Ses, Nilüfer, Pamukkale ve Kamil Koç günün hemen her saati yer alıyor.

Ankara - Bursa arası otobüs fiyatları ne kadar?

Ankara - Bursa arası otobüs fiyatları firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 60 TL, en yüksek 2000 TL'dir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.