Vicdansız Adam Yavru Köpeği Tekmeleyerek Kafatasını Kırdı!

İngiltere’de meydana gelen olayda vicdansız adam Bronson isimli pitbull cinsi köpek eve tuvaletini yaptı diye kafasını tekmeleyerek kafatasını kırdı.
Vicdansız Adam Yavru Köpeği Tekmeleyerek Kafatasını Kırdı!

Andrew Cook isimli şahıs, kız arkadaşının köpeği olan Bronson isimli pitbull cinsi köpek eve tuvaletini yaptı diye vahşice tekmeledi.

Köpeğini görmek için Cook’un evine giden sahibi gözlerine inanamadı. Cani adam kız arkadaşına yürüyüşteyken başka bir köpeğin saldırdığını söyledi. Genç kadın yaralı köpeği hemen veterinere götürdü.

Andrew Cook

Veteriner kliniği yaptığı açıklamada Bronson isimli köpeğin kafatasında kırık, beyin hasarı ve iç kanaması bulunduğunu ifade ederek “Son yıllarda gördüğümüz en kötü durumlardan biri” dedi. Klinik köpeğin sahibine böyle bir şeyi başka bir köpeğin yapamayacağını da iletti.

Bronson

Sevgilisinin köpeğe işkence ettiğini öğrenen kadın Cook’tan ayrıldı ve polise gitti. Polis yaptığı açıklamada cani adamın köpeğe gerçekten saldırdığını öğrendi. Cook verdiği ifadede de suçunu itiraf etti.

Bronson

Mahkemeye sevk edilen Andrew Cook isimli cani 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme daha önce bir suça karışmadığı için cezasını 100 saatlik ücretsiz sosyal hizmet, 21 saat rehabilitasyon ve Bronson’ın veteriner masrafı olan 5 bin sterline çevirdi.

Yavru köpeğin ise veteriner kliniğinden çıktığı ve evde tedavisine devam edildiği ifade edildi.

NeOldu.com / Hayvansever

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.