Among Us Nedir, Nasıl Oynanır? Among Us Fiyatı ve Hikayesi

Günümüzde en çok oynanan oyunlar arasında yer alan Among Us nedir? Heyecan ve bir o kadar da eğlence dolu Among Us nasıl oynanır.
Among Us Nedir, Nasıl Oynanır? Among Us Fiyatı ve Hikayesi

Among Us Hakkında Bilgi

Among Us Hakkında Bilgi

Amerikan oyun stüdyosu InnerSloth tarafından geliştirilip piyasaya sunulan Among Us, çok oyunculu bir sosyal çıkarım oyunudur. 15 Haziran 2018 yılında piyasaya sürülen fakat çıktığı anda pek de ilgi görmeyen bu oyun günümüzde ise tam aksine son derece popülerdir. iOS, Microsoft Windows, Android gibi pek çok platform da yer alan Among Us, Twitch adlı canlı yayın mecrasında en çok tercih edilen oyunlar arasında da bulunmaktadır. Bu yazımızda sizler için Among Us hakkında ayrıntılı bilgileri sunacağız. İşte son dönemin en popüler oyunları arasında boy gösteren Among Us hakkında ayrıntılı bilgiler.


Among Us Nedir?

Among Us Nedir

Among Us maksimum 10 kişiyle oynanan çok oyunculu bir oyundur. Oyunun içerisinde yer alan kişiler yani Crewmateler çeşitli görevler yaparak katil olan kişi veya kişileri bulmaya çalışırlar. Katilin yani İmposter’ın asıl amacı ise yakalanmadan diğer Crewmateler’i öldürmektir. Astronotların uzay aracında yükümlü oldukları birçok görev bulunmaktadır. Görevlerini yerine getirerek katili bulmayı hedeflemektedirler.


Among Us Nasıl Oynanır?

Among Us Nasıl Oynanır

Günümüzde Twitch ve Steam de en çok etkileşim alan oyunlar arasında kendisine yer edinen Among Us, son derece heyecan ve eğlence dolu bir ortama sahiptir. Oyunda masumlar ve katiller yer almaktadır. Her karakterin belirli bir görevi bulunmaktadır. Masumların arasında gizlenmiş olan katil veya katiller yer almaktadır. Masumların asıl amacı katili bulup yok etmektir. Katiller kimseye yakalanmadan tüm masumları öldürmeyi hedeflemektedir.


Among Us Hikayesi

Among Us Hikayesi

Oyunun basit bir hikayesi var. Bir grup astronot, uzayda bilinmeyen bir gezegene örnek almaya gidiyor. İlk haritada henüz uzay mekiğinde yer almaktadırlar. İkinci harita da ise astronotlar gezene iniyor ve oradan örnekler topluyor. Etrafta örnek toplanması için belirli kazılar yapılmıştır. Üçüncü harita da ise astronotlarla iletişim kuran kule yer alıyor. Hikayeyi asıl tamamlayan parça ise bu bölüm de yer alıyor. Dosya aktarma görevinin yer aldığı bu bölüm de dosyaların isimleri gayet normal fakat bir tanesi hariç. Yaşam formları adlı dosya oyunda insan dışı bir yaşam formunun yer aldığını kanıtlar biçimde. Astronotların içine giren bir yaratığın asıl amacı herkesi öldürmektir. Crewmateler yani astronotlar ise bu yaratığın kimin içine girdiğini bulmayı hedeflemektedirler.


Among Us Sistem Gereksinimleri

Among Us Sistem Gereksinimleri

Mobile ve bilgisayar üzerinde rahatlıkla Among Us’ı oynayabilirsiniz. En büyük nedenlerinden bir tanesi de oyunun yüksek grafiklere sahip olmamasıdır. Günümüzde hemen hemen her bilgisayar Among Us’ı rahatlıkla kaldırabilmektedir. Among Us sistem gereksinimleri ise şöyle.

Among Us Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1+
  • İşlemci: SSE2 instruction set support
  • Bellek: 1 GB RAM
  • DirectX: Sürüm 10
  • Depolama: 250 MB kullanılabilir alan

Among Us Fiyatı Nedir?

Among Us Fiyatı Nedir

Günümüzde oldukça popüler bir oyun olan Among Us, bilgisayar için Steam üzerinden 10,50 tl üzerinden satışa sunulmaktadır. Mobile versiyonları da bulunan Among Us, Google Play Store ve App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Oyunun en çok oynanmasının nedenlerinden bir tanesi de son derece düşük fiyata sahip olmasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum