Amerikan Filmlerinden Özendiğimiz 10 Şey!

Bunlar özentilik mi sayılır bilinmez. Ancak! Amerikan film ve dizilerinde izleyip yapmaya çalıştığımız veya O filmlerde gördüğümüz ve yaparken aklımıza gelen bazı klişeleri sizler için derledik. İşte Amerikan dizi ve filmlerinden özendiğimiz bazı şeyler.
Amerikan Filmlerinden Özendiğimiz 10 Şey!

Amerikan Dizi ve Filmlerinden İster İstemez Özendiğimiz 10 Şey

Amerikan dizi ve filmlerini izlerken en çok özendiğimiz ve keşke benimde olsa dediğimiz birçok ürün ya da farklı tiplemede olan arkadaşlar bulunmaktadır. Bunlar arasından 10 tanesini sizler için derlemiş bulunmaktayız. İşte filmlerden ve dizilerden özendiğimiz 10 şey şunlardır;


1. Müstakil Bahçeli Bir Ev

Amerikan film ve dizilerinde sıklıkla gördüğümüz müstakil bahçeli ev modelleri herkesin iç geçirdiği ve keşke benim de olsa dediği 10 şeyden biridir. Bu müstakil evler genellikle; bahçeli, havuzlu, tripleks, cadde kenarında ve temiz görünümlü oluşuyla dikkatimizi çekmekte ve iç geçirmemizi sağlamaktadır.

mustakil-bahceli-ev.jpg


2. Evinde Parti Veren Yakın Arkadaşlar

Dubleks evini, hiç tanımadığı insanlara açarak evinde parti veren bir yakın arkadaşa sahip olmak Amerikan dizileri sayesinde oldukça keşke dedirten bir şeydir. Çünkü hem eğlenmeyi bilen insanlarla bir arada olmayı hem de yeni insanlarla tanışmayı herkes çok sevmektedir.

parti-vermek.jpg


3. Lüks ve Klasik Model Bir Araba

Amerikan dizilerinin ve filmlerinin başrolleri olarak senaryoda illa ki bulundurulan lüks ve klasik araba modelleri bulunmaktadır. Bir bakanın dönüp bir daha baktığı kalitede bir arabaya sahip olmak özenilen ve keşke dedirten bir istektir.

klasik-arabalar2.jpg


4. Tavan Arasından Çatıya Çıkıp Uzanarak Yıldızları İzlemek

Müstakil tripleks ya da dubleks evlerin genellikle Amerikan dizi ve filmlerinde çatıya açılan gizli bir geçidi var gibi gösterilmektedir. Bu geçişin yapıldığı çatı alanı ise oldukça temiz ve yıldızları net göstererek herkesin imrenmesine yol açmaktadır.

yildizlari-izlemek.gif


5. Sınavsız Üniversiteye Girmek

Üniversite sınavına girmeden, üniversitelere başvuru yapılıyor ve öyle üniversiteye başlanıyor gibi gözüken senaryolar da öğrencilerin iç geçirmesine neden olmaktadır.

universite-sinavi.jpg


6. Sevgiliye Sürpriz Yapmak

Amerikan dizi ve filmlerinin çoğunda genç erkek, sevgilisi olarak izlediğimiz genç kıza çeşitli sürprizler yapmaktadır. Bunlardan en çok keşke bana da yapılsa dedirten sürpriz, kız arkadaşının evine odasının penceresinden elinde bir gülle giren erkek arkadaşın yaptığı sürpriz olarak bilinmektedir.

sevgiliye-surpriz-yapmak2.jpg


7. Cadılar Bayramı Kutlamaları

Cadılar bayramı kutlamalarında giyilen kostümlere kimsenin tepki göstermemesi ve o şekilde saatler boyunca sokaklarda dolaşmak ve gezmek oldukça cezbedicidir.

cadilar-bayrami.jpg


8. Kamp Ateşinde Marshmallow Yemek

Tüm arkadaş çevresinin sahile inerek kamp ateşi yaktığı sahnelerde en çok keşke dedirten, çubuklara batırılan marshmallowların eritilerek yenilmesidir. İster istemez izleyen herkesin ağzının suyunu akıtan Amerikan film ve dizi sahnelerinden biri olarak bilinmektedir.

kamp-atesinde-marshmalow-yemek.jpg


9. Hazır Kahvaltı Sofrasına Oturmak

Amerikan dizi ve filmlerinde evin hizmetkarları tarafından hazırlanmış olan kahvaltıya oturup, portakal suyunu içerek güne hızlı başlama keyfi de keşke dedirten 10 şeyin içindedir.

portakal-suyu-icmek.jpg


10. İş Çıkışlarında Partilere Gitmek

Hafta içi ya da hafta sonu ayırt etmeksizin iş çıkışlarında partilere gidip eğlenen ve yeni birileriyle tanışabilen insanların enerjisi keşke bende olsa dedirten bir durum olarak bilinmektedir.

is-cikisi-partiye-gitmek2-.jpg

Önerilen İçerik;  Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi 30 Dizi

Neoldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.