Aloparça İndirim Kodu & Promosyon Kuponu Nisan 2020

Aloparça üzerinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinde geçerli en iyi indirim ve promosyon kuponlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Aloparça İndirim Kodu & Promosyon Kuponu Nisan 2020

Aloparça indirim kuponları ve promosyon kodlarını kullanarak tüm siparişleriniz de %50'ye varan indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Otomobil tutkunlarının adresi Aloparça.com, "sıradaki parça aradığı yedek parçayı bulamayanlara gelsin" sloganıyla araç sahiplerinin aradığı her ürünü kolaylıkla bulmasına yardımcı olmaktadır. Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı oto yedek parça ve aksesuar sitesi olarak bilinen platform, 48 farklı otomobil markasına ait 220 binden fazla ürünü en hesaplı fiyata satın alma fırsatı sunmaktadır. En iyi fiyat, doğru hizmet ve mutlu müşteri felsefesiyle ilerleyen site, araca dair hemen her şeyi kolaylıkla bulmanıza olanak sağlamaktadır. Türkiye'nin bir numaralı oto yedek parça ve aksesuar sitesi aloparça indirim fırsatlarından yararlanmak ve size özel tekliflere sahip olmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.


Aloparça İndirim Kuponu & Promosyon Kodu Nisan 2020

Aloparça İndirim Kodu

Aloparça; oto yedek parçadan madeni yağlara, oto araç içi ve araç dışı aksesuar modellerinden bakım setlerine kadar otomobile dair her şeyi bulabileceğiniz çevrimiçi alışveriş sitesidir. Türkiye genelinde 81 ile kargo gönderimi gerçekleştirmekte olan site, otomobile dair aradığınız her şeyi rahatlıkla bulmanıza yardımcı olmaktadır. .

Türkiye'nin en büyük ve en popüler oto yedek parça ve aksesuar sitesi üzerinden tekerlek ve süspansiyonlarından filtre sistemine, triger ve gergiden sarj sistemine, motor ve parçalarından debriaj sistemine, yakıt ve enjeksiyon sisteminden ateşlemeye kadar 50'den fazla kategori yer almaktadır. Aloparça siparişlerinizi daha hesaplı hale getirecek birbirinden farklı indirim kupon kodlarını sıraladık. Yüzlerce üründe geçerli Aloparça indirim kodlarına sayfamız üzerinden tek tıkla sahip olabilirsiniz

Kampanya Türüİndirim MiktarıKampanya Süresi
İlk Üyelik Size Özel VaranSüresiz
6. Yıla Özel%5029.02.2020
BMW Yedek Parça ve Aksesuarları
 
%40Süresiz
Fiat Yedek Parça ve Aksesuarları
 
%40Süresiz
Ford Yedek Parça ve Aksesuarları
 
%40Süresiz
Honda Yedek Parça ve Aksesuarları
 
%40Süresiz
Renault Yedek Parça ve Aksesuarları
 
%40Süresiz
Volkswagen Yedek Parça ve Aksesuarları
 
%40Süresiz
Tüm Araba Markaları
 
%50Süresiz
Oto Modifiye ve Tuning%50Süresiz

Aloparça Mart 2020 güncel indirim kupon kodlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bir sonraki ay yayımlanacak olan Aloparça Nisan 2020 indirim fırsatları için sayfamızı takip etmeyi unutmayın.


Aloparça Garanti ve İade Koşulları

Aloparça İndirim Kodu

Oto yedek parça ve aksesuar alışveriş sitesi Aloparça, müşterilerin ürün siparişlerinde meydana gelebilecek tüm sorun ve şikayetlere karşı %100 hizmet sağlamaktadır. Aloparça üzerinden vereceğiniz siparişleriniz de ürün iadesi yapabilir, paranızı iade alabilir ve ürünün yenisinin gönderilmesini talep edebilirsiniz. 

Aloparça garanti ve iade koşullarından faydalanmak için iade edilecek ürünün kullanılmamış veya hasar görmemiş olması gerekmektedir. Öte yandan iade edilecek ürünün 14 gün içerisinde Aloparça.com adresine geri gönderilmesi gerekmektedir. Aloparça iade işlemlerinizde ürünün gönderimi Yurtiçi Kargo aracılığıyla yapmanız durumunda firma tarafından karşılanmaktadır. İade etmek istediğiniz ürünün faturasını göndermeniz zorunludur. 

Aloparça internet sitesi üzerinden gerçekleştireceğiniz yanlış sipariş işlemlerinizi kolaylıkla iptal edebilirsiniz. Yanlış siparişinizi iptal etmek için Aloparça müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Daha hızlı bir sonuç için Aloparça telefon numarası üzerinden tüm işlemlerinizi birkaç dakikada gerçekleştirebilirsiniz.


Aloparça Hangi Ürünler Mevcut?

Aloparça İndirim Kodu

Aloparça.com, otomobile dair ihtiyacınız olabilecek hemen her şeyi kolaylıkla bulabileceğiniz bir çeşit oto yedek parça ve aksesuar alışveriş sitesidir. Türkiye'nin en popüler oto yedek parça sitesi olarak gösteriler firma, 48 otomobil markasına ait binlerce modele uygun yedek parça ve aksesuar satışı gerçekleştirmektedir. Aloparça alışveriş sitesinde satışa sunulan ürünler arasında;

  • Tekerlek ve süspansiyon
  • Filtre Sistemi
  • Triger ve Gergi Sistemleri
  • Şarj Sistemleri 
  • Debriyaj Sistemleri
  • Motor ve Parçaları
  • Egzoz Sistemi
  • Direksiyon Sistemi
  • Aydınlatma Aksamı
  • Isıtma ve Soğutma Sistemi
  • Basınçlı Hava Sistemi
  • Marş Sistemi
  • Yakıt ve Enjeksiyon Sistemi
  • Ateşleme Sistemi

Aloparça.com sitesinde satışa sunulan oto yedek parçaları dışında motor yağ, antifiriz, fren hidrolikleri, şanzıman yağları, bakım katkıları, kar zinciri, pedal seti etiket ve sticker, tuning, egzoz ve egzoz uçları, port bagajlar ve tavan çıtası, korumalar ve basamaklar, karbon kaplama, ışıklı kapı eşikleri, oto paspas ve ses sistemlerine kadar binlerce farklı çeşit oto aksesuar modellerine sahiptir.


Aloparça İletişim

Aloparça İndirim Kodu

Aloparça otomobil aksesuarları ve yedek parça sitesi hakkında tüm sorun, öneri ve şikayet bildirimlerinizi müşteri hizmetleriyle paylaşabilirsiniz. Kullanıcılarına her daim %100 güvenilir hizmet sunmayı hedefleyen site, yaşlanabilecek maduriyet ve sorunlara karşı destek hizmeti sunmaktadır. 

  • Aloparça Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 333 0 686 (Çalışma Saatleri: 08:00 - 21:00 / Cumartesi : 09:00 - 14:00)
  • Aloparça E-Posta Adresi: destek@aloparça.com
  • Aloparça Yönetim Ofisi: Topçular Mahallesi Eyip Sultan Bulvarı No: 75 Eyüp/İstanbul
  • Aloparça Lojistik Adres: Topçular Mahallesi Eyüp Sultan Bulvarı No: 75 Eyüp/İstanbul

Önerilen İçerik; Aliexpress İndirim Kuponu

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum