AliExpress Oto Yedek Parça Nasıl Alınır?

Aracınız için ihtiyacınız olan oto yedek parça modellerini tek tıkla satın alabilirsiniz. Aliexpress oto yedek parça ürünleri.
AliExpress Oto Yedek Parça Nasıl Alınır?

Online yedek parça hizmeti sunmakta olan Aliexpress sitesi, her araç marka ve modeline uygun oto yedek parça ihtiyacınızı en hesaplı fiyata satın alma olanağı sunuyor.


AliExpress Oto Yedek Parça Nasıl Alınır?

AliExpress oto yedek parça kategorisi, 1 milyondan fazla ürün çeşidinden oluşan geniş bir çevrimiçi yedek parça mağazasıdır. Site içerisinde yer alan 1.000'den fazla yedek parça üreticisinden en ucuz fiyata kaliteli ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. 

Çinli alışveriş sitesi Aliexpress, 50'den fazla otomobil markası için 1.000.000'un üzerinden oto yedek parça ürünlerini en uygun fiyata satın almak imkanı sunmaktadır. Türkiye üzerinden her kullanıcının kolaylıkla satın alabileceği Aliexpress oto parçalarına tek tıkla ulaşabilirsiniz. Aliexpress'in geniş ürün yelpazesinden yararlanmak için bu bağlantı üzerinden Aliexpress Türkiye sitesine hızlıca giriş yapabilirsiniz.

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg

Aliexpress oto yedek parça çeşitlerine göz atmak ve ihtiyacınız olan ürünü satın almak için üyelik hesabı açmanız gerekmektedir. Aliexpress üyelik işlemlerinizi buraya tıklayarak hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Üyelik işlemlerinizi tamamlamanızın hemen ardından "Oto Yedek Parça" kategorisine giriş yaparak dilediğiniz ürün çeşidini filtreleyebilir, sizin için en uygun yedek parçayı kolaylıkla bulabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri "Sepete Ekle" butonuna tıklayarak alışveriş çantanızda bekletebilir, bir yandan yeni ürünlere göz atabilirsiniz. 


AliExpress Oto Yedek Parça Ürünleri

AliExpress Oto Yedek Parça

Çinli e-ticaret sitesi AliExpress.com, otomobil parçaları ve tamirat için ihtiyacınız olabilecek her ürünü en hesaplı fiyata satışa sunmaktadır. Orjinal parçalarla karşılaştırılabilir kaliteye sahip Aliexpress oto yedek parça ürünleri, aracınızın düzenli bakım uygulaması ve kapsamlı ürün yelpazesine sahip site içerisinde otomobil markası ve modeline uygun birbirinden farklı yedek parça seçenekleri sizleri bekliyor! Her araç marka ve modeline uygun AliExpress oto yedek parça ürünlerine göz atmak için buraya tıklayınız.

Milyonlarca ürün çeşidini içerisinde bulunduran Aliexpress.com sitesi, aracınızın markası ne olursa olsun size uygun yedek parçayı bulmanıza yardımcı olmaktadır. Peki ya Aliexpress hangi otomobil markalarına uygun yedek parça ürünleri satıyor? Aliexpress, 30'un üzerinde araba modeli ve 500'ün üzerinde araba modeline uygun milyonlarca oto yedek parça aksesuarını satışa sunmaktadır. Site içerisinde yer alan oto yedek parça markaları arasında; Opel Yedek Parça, Ford Yedek Parça, Renault Yedek Parça, Peugeot Yedek Parça, Mondial Yedek Parça, Toyota Yedek Parça, Hyundai Yedek Parça, Fiat Yedek Parça, Honda Yedek Parça, Volvo Yedek Parça, BMW Yedek Parça, Tofaş Yedek Parça, Volkswagen Yedek Parça, Mercedes Yedek Parça, Citroen Yedek Parça, Chevrolet Yedek Parça, Nissan Yedek Parça, Kia Yedek Parça, Yuki Yedek Parça, Skoda Yedek Parça, Lada Yedek Parça ürünleri yer almaktadır. Aliexpress oto yedek parça malzemeleri arasında;


1. Süspansiyon ve Direksiyon

AliExpress Oto Yedek Parça

Aliexpress süspansiyon ve direksiyon kategorisinde yer alan ürünler, hemen her araba markası ve modeline uygun ürün yelpazesi sunmaktadır.  Sürücülerin en çok ihtiyaç duyduğu ote yedek parça çeşitleri arasında yer alan süspansiyon, yaygın olarak kötü araç kullanımına bağlı olarak sorun çıkartmaktadır. Aliexpress süspansiyon ve direksiyon yedek parça ürünleri arasında tekerlek yatağı, kaymaz çubuk bağlantıları, kontrol kolu, salıncaklı burçlar, süspansiyon bilyeleri ve direksiyon ekipmanlarını en ucuz fiyata satın alabilirsiniz.

Araçlarınızda ki süspansiyonda arızalarının temel sebebi ani fren, çukur ve yüksekliklerden sert geçiş, çarpışma ve agresif sürüş tarzı neden olmaktadır. Tüm bu sebeplere bağlı olarak mekanik sorun çıkartan süspansiyonlar için Aliexpress.com adresini ziyaret edebilir, sizin için en uygun yedek parçayı bulabilirsiniz. Aliexpress oto süspansiyon ve direksiyon modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.


2. İç Parçalar

AliExpress Oto Yedek Parça

Aliexpress oto yedek parça kategorisinde yer alan iç parçalar ürünler, otomobilinizin iç mekaniğine ait ürün yelpazesini satışa sunmaktadır. Aradığınız hemen her ürünü kolaylıkla bulabileceğiniz Aliexpress oto yedek parça kategorisinde yer alan iç parça ürünleri arasında; araba anahtar ve röleleri, vites kolu topuzu, sigara çakmağı, pedallar, kol yatağı, torpido, güneşlik, konsol, direksiyon ve koltuk aksesuarları yer almaktadır. Aliexpress iç parça modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.


3. Dış Parçalar

AliExpress Oto Yedek Parça

Aliexpress dış parçalar kategorisinde yer alan oto yedek parça ürünleri, otomobilinizin dış mekaniğinde meydana gelen arızalanma ve eksiklikleri gidermenize olanak sağlamaktadır. Her araba markası ve modeline uygun yedek parça çeşidini bulabileceğiniz bu kategori içerisinde; tamponlar, krom şekillendirici, amblemler, anten, ayna ve benzin kapağı, çamurluk, şasi birleşenleri, kapı kolu, ızgara, gövde kapakları ve parçaları en hesaplı fiyata satışa sunulmaktadır. Aliexpress dış parça modellerini incelemek için buraya tıklayınız.


4. Cam ve Silecekler

AliExpress Oto Yedek Parça

Aracınızın camında çatlak ya da kırık mı var? Peki silecekleriniz ne durumda? Eğer yeni bir araba camına ve iyi bir cam sileceğine ihtiyacınız varsa Çinli e-ticaret sitesi Aliexpress en hesaplı fiyata tüm marka ve modele uygun cam ve silecek parçalarını satışa sunuyor. Son derece hesaplı ve kaliteli ürün yelpazesine sahip site, oto cam ve oto silecek parçalarında geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Aliexpress cam ve silecek parçaları arasında; ön cam sileceği, arka cam sileceği, akıllı pencere kapatıcı, pencere kolu ve pencere sarma kolu, üfleme kabı filtresi, oto cam, ön cam, arka cam, pencere camı ve motorları yer almaktadır. Aliexpress cam ve silecek modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.


5. Otomobil Filtreleri

AliExpress Oto Yedek Parça

Aliexpress otomobil filtreleri, aracınızda meydana gelen herhangi bir oto yedek parça ihtiyacını en ucuz fiyata satın almanıza olanak sağlamaktadır. Site içerisinde yer alan 30'un üzerinden araç markasına uygun otomobil filtreleri arasında; hava filtreleri, kabin filtresi, yakıt filtresi, yağ filtreleri, frekans ayırma filtreleri ve şanzıman filtreleri yer almaktadır. Aliexpress otomobil filtrelerine göz atmak için buraya tıklayınız.


6. Hava Emme Sistemi

AliExpress Oto Yedek Parça

Araba sahiplerinin en büyük sorunları arasında yer alan motor güçsüzlüğü ve yakıt tüketimi bir çok neden bağlı olarak gelişebilmektedir. Genellikle hava filtresinde meydana gelen kirlenme ve tıkanmalara bağlı olarak ortaya çıkan bu durum aracınızda ciddi sorunlar oluşturabilir. Aliexpres oto yedek parça kategorisinde yer alan hava filtre sistemleri arasında; hava emivi parçalar, giriş manifoldu, gaz kelebeği, rölanti hava kontrol vanası, hava temizleme düzeneği, bobinler ve hava emiciler yer almaktadır.

Hava filtre sistemi; içten yanmalı motorlara sahip araçlarda, karbüratör veya silindirlere ulaşmadan önce istenmeyen aerosol parçacıklarının yanma havasını temizleyen bir çeşit filtre sistemidir. Zamanla kirlene ve çeşitli sorunlara neden olabilen hava filtre sistemi, motorun daha az hava alarak güç ve kapasitesini sınırlandırmaktadır. Aynı zamanda yakıt tüketimini de arttıran bu durum, hava filtresinin kirlenmesi ve tıkanmasına bağlı olarak gelişmektedir. Aliexpress hava emme sistemlerine göz atmak için buraya tıklayınız.


7. Yakıt Besleme Sistemi

AliExpress Oto Yedek Parça

Aliexpress yatık besleme sistemleri kategorisinde yer alan oto yedek parça ürünleri, aracınızın yakıt sorunlarını ortadan kaldıracak ürün yelpazesine sahiptir. Her araç ve modele uygun yedek parça çeşidini bulabileceğiniz bu kategori içerisinde; yakıt enjektörü, yakıt pompaları, yakıt enjeksiyon kontrolleri ve parçaları, karbüratör parçaları, benzin vidonları, karbüratör ve yakıt giriş tertibatları yer almaktadır. Aliexpress yakıt besleme sistemi modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.


8. Şarj ve Çalıştırma Sistemleri

AliExpress Oto Yedek Parça

Otomobillerde meydana gelen şarj ve çalıştırma sistemi sorunları, araç içerisinde ki mekanik aksamlara büyük ölçüde zarar verebilmektedir. Aracınızda olası bir şarj ve çalışma sorunu yaşıyorsanız yeni bir parça almanız gerekecek. Son derece pahalı ve maliyetli fiyatlara sebep olan bu sorun, Aliexpress üzerinden satın alacağınız hesaplı fiyatlarla sizi kara sokacak. Aliexpress şarj ve çalışma sistemi parçaları arasında; pil şarj üniteleri, marş parçaları, alternatör ve jeneratörler, voltaj regülatörleri, pil kabloları ve konnektörleri, araba aküleri ve takviye kabloları yer almaktadır. Aliexpress şarj ve çalıştırma sistemi modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.


9. Araç Kornası

AliExpress Oto Yedek Parça

Araçların olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan kornalar, sürücü güvenliğini ve yaya güvenliğini korumadan en önemli etkenler arasında yer almaktadır. Aracınızın korna mekanizmasına meydana gelen arıza ve sorunları yeni bir korna alarak giderebilirsiniz. Çinli e-ticaret sitesi AliExpress'in satışa sunduğu birbirinden kaliteli korna modellerine ne hesaplı fiyata sahip olabilirsiniz. Her araç marka ve modeline uygun kornalar arasında çok tonlu ve klakson korna çeşitleri yer almaktadır. Binek araçlardan ticarilere hatta havalı kornalara kadar aradığınız her şey Aliexpress.com'da! Aliexpress çok tonlu araç kornası ve klakson korna modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.


10. Şanzıman ve Aktarma Organları

AliExpress Oto Yedek Parça

Aliexpress oto yedek parça kategorisinde yer alan şanzıman ve aktarma organları, aracınızda ki güç sorunlarını ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak ürün çeşitliliğine sahiptir. Vites kutu olarak da adlandırılan bu organ, aracın motordan aldığı dönme gücünü tekerleklere iletmekle görevlidir. Arabanız için son derece önemli bir hayati organ olarak bilinen şanzıman ve aktarma organlarını en hesaplı fiyata AliExpress.com'dans atın alabilirsiniz. Site içerisinde yer alan şanzıman ve aktarma organları arasında; otomatik şanzıman ve parçaları debriyajlar ve parçaları, diferansiyeller, dişliler, Aks parçaları, manuel şanzımanlar ve parçaları, basınç plakaları, değiştiriciler, tork dönüştürücüler ve transmisyon tamir kitleri yer almaktadır. Aliexpress şanzıman ve aktarma organları modellerini incelemek için buraya tıklayınız.


11. Araç Kliması

AliExpress Oto Yedek Parça

Araba klimaları, sürücülerin maksimum konfor ihtiyacını karşılamalarında ki en büyük etkenler arasında yer almaktadır. Bu nedenle soğutma, ısıtma ve iklim kontrol sistemlerinin en iyi durumda olması son derece önemlidir. Aliexpress, yüksek kaliteye sahip uzun ömürlü araç klima sistemlerini en uygun fiyata satışa sunmaktadır. Aracınızın düzgün şekilde soğutma, ısıtma ve iklim kontrolü sağlamak için satışa sunulan Aliexpress araç klimaları arasında; radyatör, hortum ve kelepçeler, yap soğutucularıi su pompası, termostatlar, fanlar ve kitleri, antifiriz ve soğutucular yer almaktadır. Aliexpress araç kliması modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.

Aliexpress'in birbirinden farklı marka ve modele uygun oto aksesuar çeşitlerini görüntülemek için "Aliexpress Oto Aksesuar Ürünleri" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.


Aliexpress'ten Nasıl Alışveriş Yapılır Video​​​​​​​

Üyelik işlemleri, ürün ekleme ve çıkartma, sipariş onayı gibi tüm işlemleri adım adım görüntüleyebileceğiniz. AliExpress Üzerinden Nasıl Alışveriş Yapılır? adlı içeriğimize göz atabilirsiniz. Aliexpress üzerinden satın aldığınız ürünlerin vergi oranını hesaplamak için AliExpress Vergi Oranları Ne Kadar? adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

Önerilen İçerik: Aliexpress İndirim Kuponu

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.