AliExpress Oto Aksesuar Modelleri

Oto iç aksesuarlarından oto dış aksesuarlarına kadar her marka ve modeline uygun araç aksesuar modelleri Aliexpress'te.
AliExpress Oto Aksesuar Modelleri

Oto aksesuarı, sürücülerin konforunu arttırabileceği gibi, araç ve kişisel güvenliği koruyarak otomobilin zorlu sürüş koşullarına meydan okumasına olanak sağlamaktadır. Bazı oto aksesuarları ise araç tutkunlarını eğlendiren birbirinden farklı modifiye ürünlerine sahiptir.


AliExpress Oto Aksesuar Ürünleri

Aracınız için yüksek teknolojiye sahip güvenlik ve konfor sağlayan aksesuarlar ilginizi çekiyor mu? Evinizden sonra en çok vakit geçirdiğiniz otomobilinizde mekan rahatlığına önem veriyorsanız bu yazımız tam da size göre! AliExpress oto aksesuar modelleri, araçlarınızın hem iç hem dış aksesuarlarını en ucuz fiyata satın almanıza olanak sağlamaktadır. Aliexpress'ten oto aksesuar satın almak için bu bağlantıya tıklayarak Aliexpress Türkiye satış sitesine hızlıca giriş yapabilirsiniz. Çinli e-ticaret sitesi AliExpress.com, otomobil sahiplerinin ihtiyacı olan hemen her oto aksesuarlarını en hesaplı fiyata satışa sunmaktadır. Site içerisinde satışa sunulan oto aksesuar çeşitleri arasında ister iç oto aksesuar isterseniz dış oto aksesuar modellerine göz atabilirsiniz.

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg

Arabanız için geliştirilmiş bazı oto aksesuarları, arabanızın içinde ve dışında büyük değişikliklere yardımcı olacaktır. Özellikle otomobillerine bazı aksesuarlar eklemekten zevk alan sürücüleri için AliExpress oto aksesuar ürünleri hakkında araştırma yaptık. Araçlarda görüntü, performans ve konfor sağlayacak birbirinden farklı araba aksesuarlarını AliExpress.com'dan ucuza satın almanıza yardımcı olacağız. Bu aksesuarlar yalnızca moda ve stil için değil aynı zamanda aracınızı sürerken güvenli bir seyahat etmenize de yardımcı olacağını unutmayınız. Aliexpress oto aksesuar ürünleri iki farklı alanda satışa sunulmaktadır. Bunlardan ilki oto iç aksesuar ikincisi ise oto dış aksesuardır. 


AliExpress Oto İç Aksesuar Modelleri

AliExpress Oto Aksesuar Modelleri

Aliexpress oto iç aksesuarları, sürüş deneyiminizi kişisel tarzınıza uygun dokunuşlarla farklılaştırmanıza ve araç içerisinde konforlu, güvenilir ve bir o kadar modern iç mekan tasarlamanıza yardımcı olacaktır. AliExpress oto iç aksesuarları sayesinde aracınızı güvenlik ve konfor göz önünde bulundurarak kolaylıkla kişiselleştirebilirsiniz.

Türkiye Aliexpress kullanıcıları tarafından sıklıkla merak edilen oto iç aksesuarları, en kaliteli ve ucuz fiyata satışa sunuluyor. İç aksesuar modelleri arasında bebek koltuğundan emniyet kemerine, paspastan dekoratif çıkartmalara, koltuk kılıflarından tavan ve torpido kaplamalara, pedal setinde Cd çalara, telefon ekipmanlarından oto televizyonuna kadar aradığınız her şeye tek tıkla sahip olabilirsiniz. Aliexpress oto iç aksesuar modellerini görüntülemek için buraya tıklayınız.


1. Araç Koltuk Kılıfı Modelleri

Oto koltuk kılıfı, koltuk yüzeyinde meydana gelebilecek aşınma ve yıpranmaların önüne geçerek aracınızın ilk günkü gibi kalmasına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda tarzınızı da yansıtabileceğiniz biribirinden farklı oto koltık kılıflarını en ucuz fiyata satın alarak aracınızda yenilikler yapabilirsiniz. AliExpress koltık kılıfı modelleri ucuz fiyat seçenekleri ve binlerce ürün çeşidiyle kullanıcıları kendine hayran bırakmaktadır. Sürücülerin konforlu bir yolculuk yapmasına yardımcı olan kaliteli koltuk kılıfı modellerine buradan ulaşabilirsiniz. Aliexpress ucuz oto koltuk kılıfı modelleri;

Araba Koltuğu Kılıfı

AliExpress Oto Aksesuar

AUTOYOUTH marka koltuk kılıfı, polyester malzemeden üretilmiş 4 mm kalınlığında 9 parçadan oluşmaktadır. Kaliteli ve ucuz koltuk kılıfı arayanlar için mükemmel bir ürün olan AUTOYOUTH müşterilerine siya, kırmızı, mavi ve bej renk tonlarına sahiptir. Model Volkswagen, Toyota, Honda, Ford, Suzuki, Skoda, Nissan, Peugeot vb. modellere uygundur.


Koltuk Örtüsü

AliExpress Oto Aksesuar

Gri ve siyah renk seçeneklerine sahip ısıtmalı koltuk örtüsü, 96*48 cm boyutuna sahip polyester malzemeden üretilmiştir. Özellikle soğuk kış aylarında sürücü ve yolcular için ısı sağlayan ısıtmalı koltuk örtüsü, Aliexpress'te en hesaplı fiyata satışa sunuluyor.


Deri Oto Koltuk Kılıfı

AliExpress Oto Aksesuar

Dört mevsim kullanıma uygun deri oto koltuk kılıfı 15 farklı renk seçeneğiyle hemen her marka ve model otomobile uygun olarak tasarlanmıştır. 


2. Araç Paspas Modelleri

Araç paspasları pratik ve işlevsel iç korumaya yardımcı oto iç aksesuar ürünleri arasında yer almaktadır.  Araç içinde kullanacağınız paspaslar otomobilinizin zemin halısını koruyarak kirlenmeyi ve kokuyu ortadan kaldırmaktadır. AliExpress oto aksesuar seçenekleri arasında yer alan paspas modelleri, her marka ve model otomobile uygun olarak satışa sunulmaktadır. Aliexpress oto paspas modellerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Deri Araba Paspası

AliExpress Oto Aksesuar


Su Geçirmez Araba Paspası

AliExpress Oto Aksesuar


BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen Paspas

AliExpress Oto Aksesuar


3. Oto Direksiyon Kılıfı

Oto direksiyon kılıfı, araç kontrolünüzü güçlendiren ve yolculuklarda iyi bir denge hissiyatı yaratan önemli ekipmanlar arasında yer almaktadır. Aynı zamanda oto iç aksesuar görünümüne farklı bir hava katan direksiyon kılıfı modellerini en hesaplı fiyata AliExpress.com'dan satın alabilirsiniz. Binlerce farklı renk, desen ve kumaşın yer aldığı AliExpress sitesi üzerinden en kaliteli ve ucuz oto direksiyon kılıflarına göz atmak için buraya tıklayınız. 

Örgü Direksiyon 38 cm

AliExpress Oto Aksesuar


Deri Direksiyon Kılıfı

AliExpress Oto Aksesuar


Kaymaz Direksiyon Kılıfı

AliExpress Oto Aksesuar


4. Araç Telefon Tutucu

Aliexpress'te satışa sunulan oto aksesuar seçenekleri, milyonlarca farklı ürünü en ucuz fiyata satın alma imkanı sunmaktadır. Oto iç aksesuar ürünleri arasında satışa sunulan araç telefon tutucuları, her marka ve modele uygun ürün seçenekleriyle yolculuklarınızda akıllı telefonlarınızın başucunuzda sabitlenmesine yardımcı olacaktır. Her telefon modeline uygun olarak tasarlanan araç telefon tutucu ürünleri, metal ve plastik yapısıyla dilediğiniz renkte satışa sunulmaktadır. Türkiye Ali express kullanıcılarının en ucuz fiyata satın alabileceği araç telefon tutucu modellerini görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kaymaz Oto Telefon Tutucu

AliExpress Oto Aksesuar


Manyetik Araç Telefon Tutucu

AliExpress Oto Aksesuar


Araç İçi Tripot

AliExpress Oto Aksesuar


5. Oto Vites Kolu

 

Aliexpress Oto vites kolu ekipmanları birbirinden farklı marka ve model seçenekleriyle en ucuz fiyata satışa sunulmaktadır. Her araç modeline uygun olarak tasarlanan oto vites kolu ürünleri, sürücülerin kişisel tarzlarını yansıttığı gibi daha kolay bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Silikon, deri, kauçuk vb. malzemelerden üretilmiş en kaliteli oto vites kolu ürünlerine en hesaplı fiyata sahip olabilirsiniz. AliExpress oto vites kolu modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.

Shifter Vites Kılıfı

AliExpress Oto Aksesuar


Deri Vites Kaplama

AliExpress Oto Aksesuar


Kaymaz Vites Kolu

AliExpress Oto Aksesuar


6. Emniyet Kemeri

Eminiyet kemeri, arabaların olmazsa olmaz güvenlik tedbirlerinin başında gelmektedir. Uzun süre kullanılan araçlarda ki emniyet kemerleri, aşınma ve yıpranmaya maruz kalarak risk taşımaktadır. Özellikle eski araçlarda sıklıkla rastlanan yırtılmış ve sökülmüş emniyet kemerleri, hem sürücü hemde diğer yolcuları tehlikeye atmaktadır. Çinli e-ticaret sitesinde satışa sunulan emniyet kemerleri, yüksek teknolojiye sahip yeni nesil malzemelerden üretilmiştir. AliExpress emniyet kemeri modellerini en ucuz fiyata satın almak için buraya tıklayınız. 

Emniyet Kemeri Yumuşak Omuz Pedi

AliExpress Oto Aksesuar


Çocuk Emniyet Kemeri

AliExpress Oto Aksesuar


Emniyet Kemeri Tokası

AliExpress Oto Aksesuar


7. Oto Kol Dayama

Arabanız için yeni kol dayama aksesuarı mı almak istiyorsunuz? Bayi fiyatları sizi aşıyorsa birbirinden uygun fiyata satışa sunulan oto kol dayama aksesuarlarını AliExpress'ten hesaplı fiyata satın alabilirsiniz. Araç içi konforunuzu yükseltecek ve size ekstradan alan sağlayacak kaliteli kol dayama aksesuarlarına buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. 

Deri Kol Dayama Ünitesi

AliExpress Oto Aksesuar


Kol Dayama Mandalı

AliExpress Oto Aksesuar


Plastik Kol Dayama Seti

AliExpress Oto Aksesuar


8. Oto Ses ve Isı Yalıtım

Otomobillerin çalışır duruma gelmesinin ardından ortaya çıkan vibrasyon, dışarıdan gelen seslerin kolaylıkla içeride duyulmasına sebep olmaktadır. Sürücülerin sürüş deneyimini bozan ve konforunu azaltan bu durumu önlemek için oto ses yalıtım malzemelerinden yararlanarak güvenli ve sessiz bir yolculuk yapabilirsiniz. Bayilerde ve oto tamir dükkanlarında son derece masraflı fiyata satışa sunulan oto ses yalıtım ve ısı yalıtım malzemelerini en ucuz fiyata Aliexpress.com'dan satın alabilirsiniz. Aliexpress ses ve ısı yalıtım malzemelerine göz atmak için buraya tıklayınız. 

Ses ve Isı Geçirmez Yün Yalıtım Pedi

AliExpress Oto Aksesuar


Ses Yalıtımı Basınç Makarası

AliExpress Oto Aksesuar


Oto Ses Yalıtım Malzemesi

AliExpress Oto Aksesuar

 


AliExpress Oto Dış Aksesuar

AliExpress Oto Aksesuar Modelleri

AliExpress oto dış aksesuarlar, aracınızı bir dizi dış etkenlerden korumak için kullanılırken aynı zamanda kişisel tercihiniz doğrultusunda tarzınızı ifade edebileceğiniz bir çeşit modefiye ürünleridir. Adeta otomobile bambaşka bir görünüm kazandırmayı başaran oto dış aksesuar ekipmanları, güçlü bir araca sahip olduğunuzu hissettirebileceği gibi ilgi çekici eklentileriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.

Aracınıza iki farklı işlev sunan oto dış aksesuar modelleri, hemen hemen her marka ve modele ait ürün çeşitliliğiyle AliExpress.com'da satışa sunulmaktadır. Oto dış aksesuar ürünleri arasında ön ızgaralıktan ayna kaplamalara, rüzgarlıktan panjur ızgaraya, tampon aksesuarlarından kapı kulplarına, bagaj spoiler modellerinden tampon altı eklentilerine, kaput havalandırmadan tavan spoiler modellerine hatta araç kaplama malzemelerine kadar aradığınız her şeye AliExpress.com'dan ulaşabilirsiniz. Aliexpress oto dış aksesuar modellerini görüntülemek için buraya tıklayınız.


1. Araç Kaplama ve Sticker

Son dönemlerde otomobil severler tarafından sıklıkla tercih edilen araç kaplama işlemleri, aracınıza yepyeni bir görünüm kazandırmaktadır. Aracınızda ki tüm çizik ve lekelerin kolayca kapanmasına yardımcı olan araç kaplama uygulaması sayesinde eski renginden sıkıldığınız otomobilinize yeni bir hava katabilirsiniz. Ülkemizde son derece maliyetli fiyatlara satılan araç kaplama malzemelerini Çinli e-ticaret sitesi Aliexpress.com'dan satın alarak hem kaliteli hem ucuz fiyata yeni bir görünüm sahibi olabilirsiniz. Aliexpress araç kaplama aksesuarlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Karbon Fiber Kaplama

AliExpress Oto Aksesuar


Su Geçirmez Kalıcı Boya

AliExpress Oto Aksesuar


Tampon Koruma Filmi

AliExpress Oto Aksesuar


2. Araba Örtüsü

Araba çadırı olarak da bilinen araba örtüsü, otomobilinizi kirden ve çizilmelerden korumanın en alternatif yolu olarak bilinmektedir. Özellikle aracını sıcak yaz aylarında sokağa park eden sürücülerin ihtiyaç duyduğu araba örtüsü, güneş yanıklarını engelleyerek otomobilinizin yeni ve güçlü kalmasına yardımcı olmaktadır. Her araç modeline uygun birbirinden hesaplı araba örtü modellerini Aliexpress'ten kolaylıkla satın alabilirsiniz. Aliexpress araba örtüsü modellerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sedan Araba Örtüsü

AliExpress Oto Aksesuar


Hatchback Araba Örtüsü

AliExpress Oto Aksesuar


JİP ve Pikap Araba Örtüsü (SUV Araç Örtüsü)

AliExpress Oto Aksesuar


3. Oto Cam Filmi

Aliexpress oto aksesuar seçenekleri arasında yer alan oto cam filmi, sürücülerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Birbirinden farklı renk ve dereceye göre ayrılmış kaliteli cam filmi modellerine en hesaplı fiyata sahip olmak için buraya tıklayınız. Aliexpress oto cam filmi modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.

Yağmur Geçirmez Dikiz Ayna Koruyucusu

AliExpress Oto Aksesuar


Anti Işık Dikiz Ayna Koruyucu

AliExpress Oto Aksesuar


Anti Sis Yağmur Geçirmez Cam Filmi

AliExpress Oto Aksesuar


4. Plakalık

Otomobil severlerin araçlarında yapmak istediği değişiklikler arasında yer alan plakalıklar, araçlara farklı bir görünüm kazandırmaktadır. Paslanmaz çelikten yapılmış ya da sert plastik malzemeden üretilmiş birbirinden farklı plaka modellerine en hesaplı fiyata sahip olabilirsiniz! Aliexpress sitesinde satışa sunulan binlerce farklı plakalık modellerine göz atmak için buraya tıklayınız. Aliexpress birbirinden farklı plakalık modellerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Ön Tampon Plaka Tutucu

AliExpress Oto Aksesuar


Arka Tampon Plakalık Paslanmaz Çelik

AliExpress Oto Aksesuar


Kameralı Plakalık 

AliExpress Oto Aksesuar


5. Oto Güneşlik

Sıcak yaz aylarında otomobil sürücülerinin en büyük şikayetleri arasında yer alan güneş, otomobilin hızlıca ısınmasına ve görüş açısının bozulmasına sebep olabilmektedir. Rahat ve konforlu bir yolculuk yaşamanızı olanak sağlayacak birbirinden farklı oto güneşlik aksesuarları AliExpress'te en uygun fiyata satışa sunuluyor. Aliexpress oto güneşlik modellerine göz atmak için buraya tıklayınız.

Oto Güneş Önleyici 

AliExpress Oto Aksesuar


Oto Cam Koruyucu

AliExpress Oto Aksesuar


Araba Perdesi

AliExpress Oto Aksesuar


Aliexpress'ten Nasıl Alışveriş Yapılır Video

Aliexpress üzerinden satın almak istediğiniz araba ve oto aksesuar modelleri için ödemeniz gereken vergi oranlarını Aliexpress Vergi Oranları Ne Kadar? adlı içeriğimize tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum