Aliexpress En Uygun Mont Modelleri ve Fiyatları

Bu listede mont, kaban ve ceket ürünlerini sizlere sunuyoruz. İşte Aliexpress Kadın – Erkek mont modelleri...
Aliexpress En Uygun Mont Modelleri ve Fiyatları

En İyi Mont Modelleri ve Fiyatları

İnternet üzerinden alışverişin yaygınlaştığı son dönemlerde öne çıkan e-ticaret sayfalarından biri de Aliexpress’tir. Uygun fiyatlı ve güvenilir alışveriş imkanı sunan Aliexpress hakkında bilinmeyen bir çok konu da vardır. Bunlardan biri de Aliexpress’te alışveriş yaparken dikkat edilmesi gerekenlerdir. Bu konu hakkında sizlere yardımcı olacak “Aliexpress güvenli alışveriş rehberi” başlıklı yazımızı mutlaka okumalısınız. Soğuk havalarda en büyük yardımcımız olan mont ve kabanlar Aliexpress internet sayfasında uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Kadın ve Erkekler için en güzel mont modellerini bulabileceğiniz bu içeriğimizde Aliexpress’teki en uygun fiyatlı mont, kaban ve ceket modellerini sizlere sunuyoruz. İşte Aliexpress en iyi mont modelleri ve fiyatları…

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg


Aliexpress En iyi Erkek Mont Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress’te satılan binlerce mont modeli arasından en güzel ve en uygun fiyatlı modelleri listeledik. İşte Aliexpress erkek mont modelleri ve fiyatları…

1. HanQıu Jacketmen Erkek Mont Modeli

aliexpress

Aliexpress şişme mont tarzındaki bu ürün su ve rüzgar geçirmez özelliklere sahiptir. İçi pamuk doldurma, astarı ise polyesterdir. Kapüşonsuz model olan bu mont mandarin yaka ve fermuarlı bir ürün olup farklı beden ve renge sahip modelleriyle birlikte satışa sunulmaktadır.

Aliexpress Erkek Mont Modelleri


2. Mege Knight JK009 Erkek Mont

aliexpress

Aliexpress en iyi mont modellerinden biri olan bu ürün kamuflaj desenli askeri tip özelliklere sahiptir. Erkek kamuflaj mont rüzgar ve su geçirmeyen ve geniş ceplere sahip olan bir üründür. Çift taraflı fermuar ile açılıp kapanan Mege Knight kamuflaj mont kapüşonlu bir monttur.

Aliexpress Erkek Mont Modelleri


3. Mantors MCX Erkek Mont

aliexpress

Aliexpress erkek mont modellerinden biri olan bu ürün polar iç kısmı ve rüzgar geçirmez özelliği sayesinde kullanıcısını gayet sıcak tutan bir üründür. Kapüşonlu model bu mont fermuarla kapanıp açılmaktadır. Termal özelliklere sahip bu mont -15 derece soğuk havalarda bile iyi bir sıcaklık performansı tanıyor.

Aliexpress Erkek Mont Modelleri


4. AichAngel Winter Coat Erkek Mont

aliexpress

%100 Pamuktan üretilen bu erkek mont modeli kapüşonlu ve fermuarlı bir üründür. Yağmur ve su geçirmez özelliklere sahip bu montu Aliexpress'den uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Mavi, Haki yeşil ve kahverengi renk seçenekleri bulunmaktadır.

Aliexpress Erkek Mont Modelleri


Aliexpress En İyi Erkek Kaban Modelleri ve Fiyatları

En güzel ve en uygun fiyatlı erkek kaban modellerini sizler için araştırdık. Aliexpress üzerinden kolayca alabileceğiniz bu ürünleri sizlere sunuyoruz. İşte Aliexpress en iyi erkek kaban modelleri ve fiyatları…

1. Mountainskin SA837 Erkek Kaban

aliexpress

Yünden imal edilen bu kabanın iç astarı ise polyesterdir. Kalın yapısı sayesinde sıcak tutan bu kaban resmi kıyafetleriniz için kış kombininizi tamamlayacaktır. Farklı renk seçeneklerine de sahip olan bu ürün Aliexpress’de uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Erkek Kaban Modelleri


2. Holyrising 18628 Erkek Kaban

aliexpress

Aliexpress erkek kaban modeli olan bu ürün hem düğme hem de fermuarlı bir yapıdadır. İç kısmı ayrı bir ürün olup sökülür takılır özelliklidir. Standart kaban kalınlığına sahip bu ürün farklı renk ve beden seçenekleriyle Aliexpress üzerinden satışa sunulmuştur.

Aliexpress Erkek Kaban Modelleri


3. MrWonder PBY08R3 Erkek Kaban

aliexpress

Aliexpress erkek kaban modelleri içinde en iddialı ürünlerden biri olan bu kaban kamgarn kumaşdan imal edilmiş olup kruvaze kaban stiline sahiptir. Boyuna kadar kapanan düğmeleri ve kalın yapısı ile sıcak tutan bu kaban gri, lacivert, siyah ve krem rengi modelleriyle Aliexpress’te satışa sunulmuştur.

Aliexpress Erkek Kaban Modelleri


4. Uyuk DY766 Erkek Kaban

aliexpress

Aliexpress Kürk yaka kaban modeli olan bu ürün kruvaze stile sahip pamuktan üretilmiş bir kabandır. İç astarı polyester olan bu kaban gündelik hayatta rahatça giyilebilecek bir üründür. Ön kısmı düğmeler ile süslenmiş bu kabanı Aliexpress’ten uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Aliexpress Erkek Kaban Modelleri


Aliexpress En İyi Erkek Parka Modelleri ve Fiyatları

İnternet üzerinden alışveriş yapanların en çok tercih ettiği sayfalardan biri olan Aliexpress’teki en güzel ve en uygun fiyatlı parka modellerini sizler için listeledik. İşte Aliexpress en güzel erkek parka modelleri ve fiyatları…

1.Mjartoria M104891 Erkek Parka

aliexpress

Kürk detayları bulunan kapüşonu ve su geçirmez yapısı ile tercih edilen bu parka modeli iç kısmı polyester olup çuha kumaşından dikilmiştir. Pamuk dolgusu sayesinde sıcak tutan uzun parka siyah, haki yeşil ve mavi renk seçenekleriyle satılmaktadır.

Aliexpress Erkek Parka Modelleri


2.  Left Rom MY Erkek Parka

aliexpress

Kürk yaka parka modeli olan bu ürün pamuk iç kısmı ve su geçirmez gövdesi ile gayet sıcak tutan bir parka modelidir. Kalın yapısı ve birden çok cebi ile tercih edilen Aliexpress parka modellerindendir.

Aliexpress Erkek Parka Modelleri


3. Varsonal 813 Erkek Parka

aliexpress

Aliexpress parka modeli en iyi ürünlerden biri olan bu parka -20 derecelere kadar sıcak tutan pamuklu yapısı vesu geçirmez gövdesi ile dikkat çeken ürünlerdendir. Kapüşonlu ve boyuna kadar çekilebilen fermuarı ile koruma sağlayan Varsonal parka Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Erkek Parka Modelleri


4. Swokii 150370 Erkek Parka

aliexpress

Kürk yaka kapüşonlu ve askeri desenli bu parka modeli son yıllarda erkeklerin en çok tercih ettiği tarzlardan biridir. Pamuk dolgu ve içi polyester kaplama olan bu parka Aliexpress üzerinden satılmaktadır.

Aliexpress Erkek Parka Modelleri


Aliexpress En İyi Kadın Mont Modelleri ve Fiyatları

Kadınlar için en güzel ve en uygun fiyatlı mont modellerini özenle seçip bir araya getirdik. Aliexpress’te uygun fiyatlara satışa sunulan mont modellerini sizlere sunuyoruz. İşte en güzel kadın mont modelleri ve fiyatları…

1.Forerun Bubble Coat Kadın Mont

aliexpress

Standart yaka pamuk dolgulu kadın mont modeli olan bu ürün su geçirmez özelliğe sahiptir. Hafif ve sağlam yapısı ile öne çıkan bu ürün Aliexpress üzerinden satılmaktadır.

Aliexpress Kadın Mont Modelleri


2.SisJuly Slim Coat Kadın Mont

aliexpress

Aliexpress kadın mont modelleri arasında en kalın montlardan biri olup tamamen pamuk dolgudur. İç Malzemesi polyester ve ön kısmı fermuarlı bir modeldir.

Aliexpress Kadın Mont Modelleri


3. SisJuly Hooded Kadın Mont

aliexpress

Son yılların moda montlarından olan Sisjuly mont kürk detayları ve katlanır yakaları ile fark yaratıyor. Aliexpress kışlık montlar kategorisinde satışa sunulan bu ürün uygun fiyatı ile de Aliexpress kullanıcılarını cezbediyor.

Aliexpress Kadın Mont Modelleri


4. Simplee S190 Kadın Mont

aliexpress

Polyester ve elyaftan üretilen bu mont sade görümü ve hafif yapısı ile öne çıkıyor. Kapüşonlu ve fermuarlı bir model olan bu mont farklı renk seçenekleriyle satışa sunulmuştur.

Aliexpress Kadın Mont Modelleri


Aliexpress En Güzel Kadın Kaban Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress internet sayfası uygun fiyatlı ve kaliteli kaban modelleriyle dikkatleri çekiyor. İşte en iyi Kadın kaban modelleri ve fiyatları…

1.Vangull MWOUT Kadın Kaban

aliexpress

Yüksek kaliteli ve uzun palto tarzında ekoseli bir kaban olan bu ürün yün ve polyester kullanılarak yapılmıştır. Ayarlanabilir bel özelliğine sahip bu model kadın kabanı Aliexpress’te satılmaktadır.

Aliexpress Kadın Kaban Modelleri


2. Yocalor Manteau Kadın Kaban

aliexpress

Rüzgar geçirmez trençkot model kaban olan bu ürün ayarlanabilir bel fonksiyonu ve kruvaze tarzı ile öne çıkmaktadır. Dize kadar uzanan bu palto Aliexpress’te uygun fiyatlara satışa sunulmuştur.

Aliexpress Kadın Kaban Modelleri


3.  Liva Girl 81771 Kadın Kaban

aliexpress

Kürk yaka ve kol motifleriyle süslenmiş bu kaban zarif görünümüyle kışlık kaban türleri arasında en çok beğenilen ürünlerdendir. Ayarlanabilir bel özelliği ve uzun yapısı ile dikkat çeken ürün Aliexpress kadın kaban kategorisinde uygun fiyatlarla satılmaktadır.

Aliexpress Kadın Kaban Modelleri


4. TSDFC NZ002 Kadın Kaban

aliexpress

Aliexpress kaşe mont modeli olan bu ürün yünden yapılmış olup salaş bir kaban modelidir. İç kısmı polyester kaplama olan bu ürün ekose tarzında kaban seven kadınlar için önerdiğimiz bir kabandır.

Aliexpress Kadın Kaban Modelleri


Aliexpress En İyi Kadın Parka Modelleri ve Fiyatları

Son yılların modası olan parkaları uygun fiyatlarla ve kolayca sipariş verebileceğiniz Aliexpress’teki en güzel ürünleri sizler için listeledik. İşte en güzel kadın parka modelleri…

1.Yadibeiba 2529 Kadın Parka

aliexpress

Pamuk dolgu ve pelüş iç kısmı ile sıcak tutan bu parka kürk yaka olması sebebiyle en çok tercih edilen modellerdendir. Rüzgar ve su geçirmeyen bu parkanın boyu neredeyse dize kadar uzanmaktadır. Aliexpress kadın parka modellerinden olan bu ürün çok uygun bir fiyatla satılmaktadır.

Aliexpress Kadın Parka Modelleri


2.Chu Mark 018B1 Kadın Parka

aliexpress

Aliexpress kadın parka kategorisinde dikkat çeken ürünlerden biri olan bu ürün pamuk dolgu şişme mont tarzında üretilmiştir. Polyester ve çuha kumaşı kullanılarak tasarlanan Chu Mark 018B1 model kadın parkayı Aliexpress’ten uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Aliexpress Kadın Parka Modelleri


3. Jocoo Jolee Co044 Kadın Parka

aliexpress

Kalın kapüşonlu kadın parkası olan bu ürün içi pamuk kaplama olup dışı ise sert kumaştır. Su ve rüzgar geçirmeyen bu parka hafif bir yapıya sahiptir. Haki yeşil ve siyah renk seçenekleri bulunan Jocoo Jolee marka parka çok uygun bir fiyatla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Kadın Parka Modelleri


4. Pinkyls Black XY8821 Kadın Parka

aliexpress

Kürk yakalı süet kadın parkası modeli olan bu ürün elyaf dolgulu ve iç kısmı da polyester den yapılmıştır. Sade bir tarzı olan bu kadın parkası ön tarafında bulunan büyük ceplerle dekore edilmiştir.

Aliexpress Kadın Parka Modelleri

Önerilen İçerik: Aliexpress En güzel Oyuncak Modelleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.