Aliexpress En İyi Kadın - Erkek Sırt Çantası Modelleri

Aliexpress çanta kategorisinde satışa sunulan hem kadın hem de erkekler için en iyi ve en uygun fiyatlı sırt çantası modellerini sizlere sunuyoruz.
Aliexpress En İyi Kadın - Erkek Sırt Çantası Modelleri

En İyi Sırt Çantası Modelleri ve Fiyatları

Aliexpress, dünyanın en büyük e-ticaret sayfalarından biri olmasının yanında uygun fiyatlı ürünleri ve indirim kuponları sayesinde fark yaratmaya devam ediyor. En kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isteyen herkese Aliexpress’i öneriyoruz. Eğer daha önce Aliexpress’ten alışveriş yapmadıysanız resimli olarak anlattığımız Aliexpress’ten Alışveriş Yapmak başlıklı yazımızı okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Aliexpress üzerinden en çok sipariş edilen ürünlerden biri de sırt çantaları olmuştur. Erkek ve kadınların kullanabileceği sırt çantası modellerini sizler için listeledik. İşte Aliexpress en iyi sırt çantası modelleri ve fiyatları…

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg


1. CURESAKARREN 6549 Sırt Çantası

aliexpress

35 L genişlikte ve gündelik kullanım için uygun olan bu sırt çantası iki tane fermuarlı göze sahiptir. Çok amaçlı eşya taşıyabileceğiniz Curesakarren marka çanta iç bölmeleri sayesinde kırıla bilecek eşyalarınızı koruma altına alıyor. Su geçirmez özelliğe sahip bu sırt çantası Aliexpress’te uygun bir fiyatla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Sırt Çantası Modelleri


2. SUUTOOP 10178 Sırt Çantası

aliexpress

Üniseks model sırt çantası olan bu ürün naylon malzemeden üretilmiş olup lazer işlemeli desenleriyle dikkat çekici bi görüntüye sahiptir. İki gözlü ve fermuarlı sırt çantası içerisinde laptop ve diğer eşyalarınız için ufak bölmeleri bulunuyor. Erkek ve kadınların kullanabileceği bu sırt çantası Aliexpress’te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Okul Çantası Modelleri


3. SCIONE Kanvas Sırt Çantası

aliexpress

Çinli çanta üreticisi Scione markasına ait bu model sırt çantası kavisli omuz askısı keten dış kumaş ve üniseks kullanım özellikleriyle dikkat çekmektedir. İç kısmında Laptop için korumalı bölmesi bulunan sırt çantası hem okul hem iş hemde günlük yaşamda rahatça kullanılabilir bir çanta modelidir. Scione Kanvas sırt çantası Aliexpress üzerinden uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Sırt Çantası Modelleri


4. TINYAT T101 Sırt Çantası

aliexpress

Günlük kullanım için ideal olan 20 L seviyelerinde kapasiteye sahip bu çanta üniseks bir üründür. Şişme askıları ile rahat bi kullanım sağlayan TINYAT marka sırt çantasının fermuarla açılıp kapanan iki gözü vardır. Beyaz, kırmızı, siyah ve gri renkli modelleri bulunan sırt çantası Aliexpress çanta kategorisinde uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Erkek Sırt Çantası Modelleri


5. ENOPELLA Softback Sırt Çantası

aliexpress

Günlük hayatta kullanabileceğiniz bu sırt çantası naylon malzemeden üretilmiş olup sade bir tasarıma sahiptir. 3 adet fermuarlı göze sahip olan bu ürün Aliexpress'te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Çocuk Çantası Modelleri


6. PEGGYBUY Sırt Çantası

aliexpress

Aliexpress ünisex sırt çantası modeli olan bu ürün dolgu kemer ve softback sırt yapısı ile öne çıkmaktadır. Gündelik kullanım için uygun olan bu sırt çantası siyah ve beyaz taş desenli renkleriyle Aliexpress'te satışa sunulmuştur.

Aliexpress Sırt Çantası Modelleri


7. ESDY DX0050 Sırt Çantası 

aliexpress

Askeri sırt çantası tarzındaki bu ürün kadın ve erkeklerin kullanımına uygun 30 L kapasiteye sahip su geçirmez bir sırt çantasıdır. Kamp, yürüyüş, trekking ve benzeri organizasyonlarda tüm ihtiyaçlarınız için ayrı ayrı bölmeleri olan bu taktik çanta farklı renk seçenekleri ile birlikte Aliexpress'te satışa sunulmuştur.

Aliexpress Dağcı Çantası Modelleri


8. MOCHİLA 40 Sırt Çantası

aliexpress

Polyesterden üretilen bu çanta 25 L iç hacmi ve dolgu kemerleriyle hem geniş hem de rahat bir kullanım sağlamaktadır.  Günlük kullanıma da uygun olan bu laptop çantası harici USB şarj ve su geçirmemezlik özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Mochila anti-hırsızlık özelliği ile üretilen sırt çantası Aliexpress'te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Laptop Çantası Modelleri


9. BPZM CG5222 Sırt Çantası

aliexpress

Lazer işlemeli üniseks sırt çantası modeli olan bu ürün 35 L iç hacmi ve dikkat çeken tasarımıyla Aliexpress'te en çok sipariş edilen çanta modellerindendir. İç kısmında anahtarlık, telefon ve laptop için ayrı bölmeleri olan  bu çanta kavisli omuz askısına sahiptir. Hırsızlık kilidi ve harici USB şarj işlevi bulunan BPZM marka sırt çantasının ön kısmında ki desenler gece ışığında parlamaktadır.

Aliexpress Işıklı Çanta Modelleri


10. GEMACAR 35HM Sırt Çantası

aliexpress

Yeni moda üniseks sırt çantası modelindeki bu ürün polyester dış kaplaması sayesinde su geçirmez özelliğe sahiptir. Çiçek desenli ve kare görünümlü yapısıyla dikkat çeken bu ürünün mavi,kırmızı ve siyah renk seçenekleri bulunmaktadır.

Aliexpress Bayan Sırt Çantası Modelleri


11. TEOGATE 1377 Sırt Çantası

aliexpress

Nalyon ve polyester malzemeden üretilen bu çanta 4 fermuarlı gözü ile geniş ve rahat bir kullanım sağlamaktadır. Sağlam yapısı sayesinde ağırlığa karşı dayanıklı olan sırt çantası ayrıca su geçirmez özelliği ve yağmur kapaklı tasarımı ile dikkat çekmektedir.

Aliexpress Sırt Çantası Modelleri


12. HEROİC KNIGHT HK-8168 Sırt Çantası

aliexpress

Büyük kapasiteli seyahat sırt çantası modelindeki bu ürün üniseks kullanıma uygundur.Siyah ve yeşil renk karışımlarına sahip desenli bir tasarımı bulunan sırt çantası harici USB giriş ve su geçirmez özelliğe sahiptir. Geniş iç hacmi ve laptop için korumalı iç bölmesi olan çanta fermuarlı gizli iç bölmeleriyle özel eşyalarınızı koruma altına alabiliyor.

Aliexpress Seyahat Çantası Modelleri


13. XİAOMİ YXM0464 Sırt Çantası

aliexpress

Xiaomi markasına ait orjinal bir ürün olan bu sırt çantası 20-30 L iç hacmine sahip dolgu kemerli bir çantadır. Gündelik kullanıma uygun su geçirmez özellikli bu çanta softback sırt özelliğiyle fark yaratmaktadır. Xiaomi marka orjinal sırt çantası Aliexpress'te uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Korumalı Çanta Modelleri


14. Qİ WANG 6035 Sırt Çantası

aliexpress

Aliexpress'te satışa sunulan en dikkat çekici çantalardan biri olan bu ürün son zamanların en çok oynanan PubG Mobile oyununda kullanılan sırt çantası modelidir. 35 L iç hacmine sahip bu çanta sağlam yapısı ve su geçirmez özelliklere sahiptir. Gündelik kullanımda ,seyahatlerde ve iş amaçlı kullanımlara uygun PubG mobile sırt çantası kamuflaj desenleriyle de dikkat çekmektedir.

Aliexpress Sırt Çantası Modelleri


15. LIELANG LN6021 Sırt Çantası

aliexpress

Aliexpress deri sırt çantası modeli olan bu çanta hem erkek hem de kadınların kullanımına uygun geniş iç hacimli bir üründür. Kavisli omuz askısı ve USB giriş aparatı ile öne çıkan bu çanta içerisindeki birçok bölme sayesinde güvenilir ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Aliexpress farkıyla satışa sunulan Lielang deri sırt çantası uygun fiyatlarıyla müşterilerini bekliyor.

Aliexpress Deri Sırt Çantası Modelleri

Önerilen İçerik: Aliexpress Mont Modelleri ve En Uygun Fiyatlı Kadın - Erkek Montları

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.