Alibaba Kullanıcı Yorumları

Form sayfaları, sosyal medya platformları ve web sitesindeki kullanıcılar tarafın yapılan Alibaba yorumları..
Alibaba Kullanıcı Yorumları

Dünyanın en popüler e-ticaret platformu Alibaba'nın Ticaret Güvencesi kapsamında kaliteli ve hesaplı ürün yelpazesinden yararlanmak için bu bağlantı üzerinden Alibaba Türkiye satış sitesine hızlıca giriş yapabilirsiniz. 


Alibaba Kullanıcı Yorumları ve Şikayetleri

Alibaba Kullanıcı Yorumları

Çin merkezli online toptan alışveriş platformu Alibaba, dünyanın farklı noktalarında hizmet vermekte olan üretici ve tedarikçilerin ürünlerini uluslararası müşterilere ulaştıran bir e-ticaret sitesidir. Alibaba Group bünyesinde hizmet vermekte olan Alibaba.com, müşterilerine milyonlarca ürün seçeneğini arasında barındıran elektronikten modaya, takıdan giyime, aksesuardan spor malzemelerine, dekorasyon malzemelerinden oto yedek parçaya, sanayi ekipmanlarından yedek parçalara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.


Alibaba Kullanıcı Yorumları

Milyonlarca aktif kullanıcısıyla dünyanın en popüler e-ticaret platformları arasında yer alan Alibaba hakkında olumlu ve olumsuz müşteri yorumlarını araştırdık. Çinli alışveriş sitesi üzerinde yaptığımız incelemeler sonucunda kullanıcıların %90'nın Alibaba alışveriş işlemlerinden olumlu sonuç aldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve  şikayet sayfalarında yer alan Alibaba alışveriş yorumları;

alibaba-indirim-kuponu.jpg

Emre Doğrular

Yurt dışından toptan ürün getirip ülkenizde karlı bir fiyatla satabileceğiniz harika bir site! Kesinlikle para kazanmak isteyenlerin bu deneyimi yaşaması gerekli. İlk etapta şapka siparişi verdiğim Alibaba'dan sonralarında toptan çorap getirttim. Yaklaşık tanesini 0.46 USD'ye aldığım kışlık erkek ve kadın çoraplarını Türkiye'de 19.90'dan sattım. İnanın piyasası da bu şekildeydi. Allaha sükür 1.000 çorabın hepsi satıldı ve yeniden sipariş verdim. Şimdi yenilerini bekliyorum. Keşke bizimde dünyaya açılan bir B2B platformumuz olsa.


BodrumMari

Birçok farklı B2B platformunda hizmet vermekte olan online alışveriş sitesi araştırdım. Hatta birçoğundan sipariş vererek ufak tecrübeler kazandım. Gördüğüm tek şey, Çinli'lerin bu işi fazlaca ciddiye aldığı oldu. Kesinlikle Çin'den toplu ürün getirmek isteyenlerin tercih etmesi gereken bir site. Alibaba'dan ürün siparişi kadar iyi bir deneyim olamaz.


Aslı Şentürk

Alibaba'yı ilk kez Mart 2019'da kullanmaya başladım. Amacımız son derece ucuz ve kaliteli olan Otel malzemeleri (mutfak önliği, yastık kılıfı, banyo malzemeleri, tek kullanımlık terlik vs.) siparişinde bulundum. İnanın ürünlerin elime ulaşması bir ay sürdü ve Türkiye'de satın aldığımız toptancılarla aynı ürünü resmen yarı fiyatına aldım. İlk etapta bu işleme 8430 USD yatırmaya çekinsemde tedarikçinin tüm profil bilgilerini inceleyerek alışverişimi gerçekleştirdim. Benim için harika bir deneyim oldu.


Mersaİnş

Alibaba'dan yaklaşık bir ay önce 6200 TL'lik lışveriş yaptık. Siparişimiz teslimatçının verdiği tarihler arasında tarafımıza ulaştırılmadı. Belirtilen süreden yaklaşık 1 ay daha geç gönderilen ürün için Alibaba müşteri hizmetlerine başvurduk. Neyse ki durumu direk olarak el atan Çinli kardeşlerimiz %100 para iadesine karar verdiler. Ürünleri göndermek istediğimi söyledim gerek yok dediler. Paramda iade edildi. 


Kavak

b2b olayını aşmış sayfa. özellikle çin'den temin etmek istediğiniz her türlü ürünü bulabiliyorsunuz. guangzhou'daki çin ihraç ürünleri fuarındaki standlarından ve organizasyonlarından ne kadar profesyonel oldukları anlaşılıyor ki; yahoo'nun satın almasıyla üç milyar dolara yakın değeri olduğu anlaşıldı. kendilerine ait msn'e benzer programlarıyla üretici alıcı haberleşmesini hepten kolaylaştırdılar. bir arkadaşımız alibaba.com'a girip kendisine bir asistan(!) buldu ve fuar boyu bir hafta kendisininin rehberliğiyle fuardan maximum derecede netice aldılar. kendisine bulduğu yeni ürünler karşılığında yüzde 2-3 gibi komisyonlar ödeyerek çözüvermiş bu işi.


Murat Leyla

Alibaba'da mağaza açarak dünyanın farklı noktalarına sastış gerçekleştirmek en büyük isteklerim arasında yer alıyordu. Neyse ki Alibaba üyelik işlemlerimi gerçekleştirmemin ardından Alibaba Türkiye yetkilileri tarafınca arandım. Davet edildiğim bir seminer sayesinde Alibaba'nın ne kadar büyük bir platform olduğunu bir kez daha gördüm. Sonuç olarak 4 yıldır Gold Üyeyim. Yıllık 5.999 Dolar mağaza bedeli ödüyorum. Buna değiyor mu diye soracaksınız. Kesinlikle değiyor. Ben Alibaba'da yalnızca satıcı değil aynı zamanda müşteriyim. Gerçekten doğru kullanmanız durumunda son derece faydalı bir site haline gelebiliyor. 


RaBu

Kullanımı, ara yüzü ve kategorileri oldukça basit ve anlaşılır. Toptan alışveriş için harika bir site!


HediyeSepeti

2017 yılında girdiğim kişiye özel baskı ve kişiye özel hediyelik eşya işinde tüm ürünlerimi İstanbul''da ki toptancılardan temin ediyordum. Bazen yüksek fiyata bazense stoklarda kalmamasından dolayı yaşadığım sıkıntılar sonrasında Alibaba'ya başvurdum. Aynı ürünleri rahatlıkla bulabilediğim bu siteden ilk etapta 500 Dolarlık ürün sipariş ettiridm. Bu benim için çok iyi bir deneyim oldu. Her şey tam olarak isteğim gibi tarafıma ulaştırıldı. Ürünler hem kaliteli hem de Türkiye'de satın aldığım fiyatlardan çok aşagıda. 


Auto06

Yakın bir oto yedek parça mağazası sahibi arkadaşım bana Alibaba'yı biliyor musun? diyene kadar ne araştıdım ne alışveriş yaptım. Taki sektörümde her daim ihtiyacım olan ve düzenli olarak Çin'den satın aldığım oto yedek parça ve aksesuarların Alibaba'da sastıldığını görene kadar. İlk etapta fiyatları gördüğümde buna inanmamıştım. İlk alışveriş deneyimimi Haziran 2019'da gerçekleştirdim. Toplamda 12.900 Dolarlık siparişim tarafıma ulaştı. Tamamen sorunsuz ve A sınıfı kalitede. Gerçekten bunu daha önce bilmediğime çok pişmanım. Tüm esnaf kardeşlerimize öneriyorum.


Alibaba Şikayet

Alibaba Kullanıcı Yorumları

Çinli e-ticaret platformu Alibaba.com hakkında yapılan şikayetleri araştırdık. Kullanıcıların Alibaba'da en çok şikayetçi olduğu durumları sizlerle paylaşacağız. Çin'den toplu mal sipariş eden işletmelerin tercihi Alibaba hakkında form siteleri, şikayet platformları ve web sitelerinde yayımlanan kullanıcı şikayetleri;


Semra Aktaş

Ürün siparişimi vereli 1 ay olmasına rağmen hala tarafıma ulaşmadı. Alibaba'da en nefret ettiğim durum kargolama süresi. Bazen çok erken gelirken bazen aylar alabiliyor. Bu durum gerçekten can sıkıcı. Teşekkürler.


TcAza

Alibaba dan sipariş ettiğim kol dayama bağlantı yerleri kırık kopuk geldi ne iade edebildim ne yenisi geldi. Muhatap bulamıyorsun. Mesajla anlaşmaya çalışıyorsun. Tercüme ederekten.


Elif

14.05.2019 tarihinde Alibaba.com sitesinden Dyson v10 süpürge aldım. Ben 3 ürün aldım ancak firma yanlışlıkla 11 ürün yükleme yapmış. Daha sonra beni arayarak gümrük vergisi adı altında tekrar para istediler. Ancak ben ürünleri alırken böyle bir istenmedi ve anlaşmamız kapıya teslimdi. Şimdi parayı yatırmazsam ürünlerimi getirmeyecekleri söylüyorlar. Paramı iade etmeyi de kabul etmiyorlar. Firmanın adı Indy Elektronix.

Önerilen İçerik; Alibaba Alışveriş Nasıl Yapılır?

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum