Akın Akınözü Kimdir? | Sevgilisi Kim ve Nereli?

Hercai dizisi başrol oyuncusu Akın Akınözü, merak edilen isimlerden bir tanesi. İşte Akın Akınözü kimdir, nereli ve sevgilisi kim? gibi soruların yanıtı.
Akın Akınözü Kimdir? | Sevgilisi Kim ve Nereli?

Ekranların sevilen yüzü Akın Akınözü, oynadığı dizilerdeki başarılı rol performansı ile beğeni toplamayı başarıyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Akın Akınözü'nün biyografisini hazırladık. İşte Akın Akınözü kimdir ve hakkında bilgiler.

Akın Akınözü Kimdir?

22 Eylül 1990 tarihinde dünyaya gelen Akın Akınözü, 30 yaşındadır. Lise eğitiminden sonra Amerika’da Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math üzerinde ders alan başarılı oyuncu Akın Akınözü, daha sonra Türkiye’ye gelerek CRAFT isimli oyunculuk atölyesinde eğitim görmüştür.

Daha sonra ise 2014 yılında Azrail isimli filmle oyunculuk kariyerine başlayan Akın Akınözü, beğenilen performansı nedeniyle birçok yapım şirketinden teklif aldı. Filmden 1 sene sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem ardından Arkadaşlar İyidir dizilerinde oynadıktan sonra ilk başrol karakterini 2017’de Aslan Ailem dizisinde canlandırmıştır. Aynı yıl Payitaht: Abdülhamid’de de oynayan Akın Akınözü, son olarak Hercai dizisiyle ekranlara gelmiştir.

Akın Akınözü

Akın Akınözü Sevgilisi

Akın Akınözü bir süredir Sandra Pestemalciyan ile birlikteliklerini sürdürmektedir. Sandra Pestemalciyan, 1995 doğumlu olup 26 yaşındadır ve İstanbul’da doğmuştur. Aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi’nden 2016 yılından mezun olduktan sonra New York State University’de eğitimine devam etmiştir.

Akın Akınözü Nereli?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara’da doğmuştur ve aslen Ankaralıdır. 1,80 metre boyunda olan Akın Akınözü, 76 kilodur ve Instagram üzerinden 2,9MN takipçiye sahiptir. Son olarak Akın Akınözü’nün babasının adı Tamer, annesinin ise Özlem’dir. Annesi de tıpkı kendisi gibi oyuncudur ve birçok önemli projede yer almıştır.

Akın Akınözü Filmografi

Akın Akınözü

Akın Akınözü Dizileri

2015- Muhteşem Yüzyıl Kösem
2016- Arkadaşlar İyidir
2017-2018- Aslan Ailem
2017- Payitaht: Abdülhamid
2019-2021- Hercai

Akın Akınözü Film

2014-Azrail

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.