Ahmet Yılmazer Kimdir? & Hakkında Bilgi

Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde aktif bir şekilde rol alan Ahmet Yılmazer hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Ahmet Yılmazer'in biyografisi!
Ahmet Yılmazer Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ahmet Yılmazer Biyografisi

Türk siyasetçi olarak Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde aktif bir şekilde rol alan Ahmet Yılmazer, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversite öğrenimi ile beraber iş hayatına atılmıştır. Daha sonrasında ise siyaset yaşamına başlayan Yılmazer, evli ve çocuk sahibidir. Sosyal yaşamında ve iş yaşamında gerek sosyal derneklere gerekse de iş derneklerine yaptığı katkılar ile de bilinen bir isimdir.


İş Yaşamı

Bulunduğu sektör içerisindeki güçlü isimler arasında yer alan ve iş yaşamı boyunca yardımcı olduğu dernekler ile hala aktif bir şekilde kendisini gösteren Ahmet Yılmazer, Milliyetçi Hareket Partisi içerisine dahil olduktan sonra derneklere olan katkılarını sürdürmeye devam etmiştir. İş yaşamına ilişkin olarak kurmuş olduğu şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini hala ifa etmektedir.


Sosyal Yaşamı

Ailesi ile beraber geçirdiği vakitlerin yanı sıra sosyal yardım kuruluşları ve dernekleri ile yakından alakadar olan Ahmet Yılmazer, siyasal yaşamı ile dengeli bir şekilde sosyal yaşamını da götürmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından düzenlenen olağan toplantıda adı geçen MYK üyeleri arasında yer alarak gündeme oturan Yılmazer, parti içerisindeki önemli kişiler arasında yer almaktadır.


Siyasi Yaşamı

Siyasi hayatına Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde başlayan ve yakın bir zamanda Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından MYK üyesi olarak ataması yapılan Yılmazer, parti içerisinde pek çok aktif görevde yer almıştır. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Cumhur İttifakı için gerekli olan çalışmalarda aktif bir rol oynayan Ahmet Yılmazer, bu seçimin ardından parti gündemine oturan isimlerden bir tanesi olmuştur. 11. Olağan Kurultayı'nda parti başkanı tarafından MYK üyesi olarak atanan isimler arasında yer almış ve şuan aktif olarak bu görevini ifa etmektedir.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.