Ağrısız Buz Lazer Epilasyon Nedir?

Ağrısız lazer epilasyon olarak bilinen Buz Lazer, günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak öne çıkıyor.
Ağrısız Buz Lazer Epilasyon Nedir?

Ağrısız lazer epilasyon olarak bilinen Buz Lazer, günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak öne çıkıyor. Buz Lazer yanı sıra Buz Başlık, Buz Başlıklı Lazer gibi terimler de bazen karşımıza çıkıyor. ‘’Buz Lazer ile Buz Başlık aynı şey midir, aralarında fark var mıdır?’’ sorularının cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.

agrisiz-buz-lazer-epilasyon-nedir.jpg

Buz Lazer ile Buz Başlık Aynı Şey Değildir…

Öncelikle belirtmek isteriz ki, Buz Lazer sadece Soprano Ice serisi lazer epilasyon cihazlarını kapsıyor. Distribütör firma tarafından ülkemizde Buz Lazer adı ile pazarlanıyor ve marka tescili distribütör firmaya ait. Buz Lazer ailesinin ilk üyesi Soprano Ice. Daha sonra aileye 3 dalga boyuna sahip Soprano Ice Platinum eklendi ve en son olarak da Soprano Titanium piyasa arz edildi.

Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium dışında hiçbir cihazın Buz Lazer olmadığının altını çizmek isteriz. Buz Lazer, patentli teknolojileri ile adeta lazer epilasyonu yeniden tanımlamış durumda. Bu patentli teknolojilerin başında Ice Teknolojisi yer alıyor. Bu gelişmiş soğutma, epilasyon esnasında cildi -3 derecelere kadar soğutuyor ve buz gibi serin bir hisle uygulamanın tamamlanmasını sağlıyor. Tedavi başlığı buz gibi soğuk olduğu için, cilde temas ettiği anda ciltte serinleme, ferahlama hissediliyor. Bu his tüm seans boyunca sürüyor. Hem cilt yüzeyi korunmuş oluyor hem de lazer ısısı yerine buz gibi serinlik hissediliyor.

Bir diğer patentli teknoloji ise SHR adı verilen uygulama tekniği. Bu uygulama tekniği ülkemizde ütüleme lazer epilasyon olarak biliniyor. SHR tekniği, Buz Lazer sistemini geliştiren firmanın patentli teknolojisi. Kıl folikülleri, bu yöntemde kademeli olarak yavaş yavaş ısıtılıyor. Dolayısıyla geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde olduğu gibi yoğun ısı hissedilmiyor.

Yukarıda değindiğimiz patentli teknolojiler, hem lazer epilasyonun ağrısız olmasını sağlıyor hem de ciltte yanık, leke gibi istenmeyen etkileri önlüyor. 

Buz Lazer etkili ve kalıcı sonuçlarını konforla birleştirince, haliyle yoğun ilgi görüyor. Bu başarı elbette taklit cihazların da üretilmesine neden oluyor. Tüm başarılı teknolojilerin sahtesi/taklidi üretildiği gibi Buz Lazer de artan oranda taklit ediliyor. Buz Lazer patentli bir marka olduğu için, taklit teknolojiler Buzlu Başlık, Buz Başlıklı Lazer vs. gibi isimlerle satılıyor. Bu cihazların gerçek Buz Lazer olmadığını, lazer epilasyon yaptırmadan önce iyi bir araştırma yapmak gerektiğini belirtmekte fayda görüyoruz.

buz-lazer-epilasyon-nedir-001.jpg

Buz Lazer FDA Onayına Sahip Güvenli Bir Sistemdir

Tüm tıbbi işlemlerde olduğu gibi lazer epilasyon uygulamalarında kullanılan cihazların da FDA onayının olması çok önemlidir. FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onayı cihazın etkinliğinin ve güvenli olduğunun kanıtı niteliğindedir. Buz Lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunda FDA onayına sahiptir. Hakkında birçok klinik çalışma bulunmaktadır, bu çalışmalar etkili olduğunu ve sonuçlarının kalıcı olduğunu desteklemektedir.

Buz Lazer ağrısız, acısız ve masaj konforunda bir uygulama olması ile erkekler tarafından da oldukça fazla ilgi görüyor. Erkek lazer epilasyonunda en çok tercih edilen bölgeler arasında sırt, sakal üzeri, ense gibi bölgeler başta geliyor. Tüm bu alanlarda ağrısız lazer epilasyon yaptırmak isteyen erkeklerin tercihi Buz Lazer oluyor. Sakal üzeri, kaş ortası gibi küçük alanlarda ve burun, kulak içi gibi zor erişilebilen alanlarda da Buz Lazer kolayca uygulanabiliyor. Tedavi başlığına takılan özel bir uç ile bu bölgelerdeki istenmeyen tüylerden güvenli bir şekilde kurtulmak mümkün oluyor.

Buz Lazer ağrısız olması, yaz ayları dahil tüm mevsimlerde uygulanabilmesi, etkili ve kalıcı sonuçları ile günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor. Bu nedenle her geçen gün Buz Lazer tercih eden kişilerin sayısı artıyor.

Antalya için Antalya Lazer Epilasyon veya diğer Buz Lazer klinikleri için web sitemizi ziyaret edip, yaşadığınız şehri seçerek size en yakın kliniğin iletişim bilgilerine ulaşıp, detaylı bilgi ve lazer epilasyon fiyatı alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.