ABD Uzaylıları 40 Yıldır Saklıyor!

Eski bir ordu çalışanının iddialarına göre, dünya dışı varlıklar Amerika'da gizli bir askeri üssünde tutuluyor.
ABD Uzaylıları 40 Yıldır Saklıyor!

Raymond Szymanksi isimli eski ABD Hava Kuvvetleri çalışanı, 40 yıl boyunca hizmet ettiği ordudan ayrıldıktan sonra çarpıcı iddialarda bulundu.

Szymanksi, 1947 yılında New Mexico'da meydana gelen ve tarihin en büyük UFO kazası olarak kayıtlara geçen olaydan sonra, çarpışma alanındaki enkazların Ohio'da bulunan gizli bir hava üssüne nakledildiğini iddia etti.

uzayli1

Makineleri onarmak ve uzaylıları muayene etmek için oraya götürüldüğünü söyleyen Szymanksi, uzaylıların yerin altındaki gizli tünellerde tutulduğunu belirtti.

uzaylilar

"Gerçeği bilen birçok insan bu durumu saklamaya çalıştı fakat net olarak kimse bu konu hakkında yorum yapmadı" diyen Szymanksi, ABD'nin bu olayı gizli tuttuğunu belirtti.

roswell-gazete.

Bahsi geçen askeri üssün çok iyi korunduğunu belirten Raymond Szymanksi, ABD hükümetinin konuyla ilgili açıklama yapmadığı sürece kimsenin gerçekleri öğrenemeyeceğini söyledi.

uzaylilar2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.