UFO’lar Askeriyenin Yakınında Bulundu!

Yıllardır varoluşları hakkında bir sürü teori ortaya atılan bilinmeyen gök cisimlerini(UFO) ABD donanması kabullendi.
UFO’lar Askeriyenin Yakınında Bulundu!

ABD donanmasından flaş bir açıklama geldi. Bir dizi rapor yayınlayan donanmadan tanımlanamayan uçakların hava sahalarına girdiği ifade edildi.

Bu açıklama Gelişmiş Havacılık ve Uzay Tehdit Tanımlama Programı (AATIP) olarak adlandırılan gizli bir araştırma komisyonunun iki yıl boyunca topladığı raporların sızması sonucu yapıldı.

AATIP komisyonu bir çok silah ve savunma teknolojisinin yanında açıklanamayan hava olaylarını da araştırıyor.

UFO

AATIP komisyonunun açıklamalarında en ünlü olay ise ABD pilotlarının fiziki yasalara uymayan ve çok hızlı hareket eden gök cisimlerini görmesiyle ortaya çıktı. Deniz kuvvetlerinden yapılan açıklamada ise “Son yıllarda askeri kontrol alanları ve belirli hava sahaları üzerinde yetkisiz veya tanımlanamayan birçok uçuş raporu var. Bu uçuşlardan hiçbirinden askeriyenin haberi yok ve bazıları fiziki eylem kurallarına karşı olarak uçuyor. Bununla birlikte ABD Donanması ve Hava Kuvvetleri güvenliğimiz için bu raporları büyük bir özveriyle takip ediyor ve ciddiye alıyor” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamalarına devam eden donanma yetkilisi “Bu UFO’lar uzaylı demek değil değil başka bir ülkenin uçağı ya da farklı bir gök cismi de olabilir” dedi.

AATIP’e başkanlık yapan eski Pentagon’un görevlisi olan Luis Elizondo ise “Raporlarda bulunan söz konusu cisimlerin kuyruk kısmında numarası ya da bayrağının bulunmaması bunları bilinmez kılıyor. Hatta bazı cisimlerin kuyruğu dahi yok” dedi.

İsminin açıklanmasını istemeyen başka bir yetkili ise ABD ordusu tarafından yapılan bu açıklamaları “gecikmeli ancak cesur” olarak tanımlarken “İnsanların bunları daha önce bilmeleri gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

NeOldu.com / Uzay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.