2020 Volkswagen e-Up Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Volkwagen ailesi yeni aracı e-Up modelini tanıttı. Bu içeriğimizde yeni e-Up modelinin fiyatı ve özellikleri hakkında inceleme yaptık. 2020 yılında Türkiye'de satışa sunulacak yeni Volkswagen e-Up hakkında merak edilenler...
2020 Volkswagen e-Up Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Elektrikli 2020 Yeni Volkswagen e-Up Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme

Elektrikli 2020 Yeni Volkswagen e-Up Özellikleri

Alman otomotiv devi Volkswagen’in 2020 model e-Up modeli ile ilgili ayrıntılar gelmeye başladı. Segmentindeki diğer elektrikli araçlara göre daha uzun menzilli olması için batarya kapasitesi çok daha fazla arttırılmış. Volkswagen ailesinin elektrikli modeli e-Up, lüks iç tasarımı ve geniş oturma alanı ile meraklılarına farklı bir bakış açısı sunuyor.


Elektrikli 2020 Yeni Volkswagen e-Up Genel Bakış

Yenilenen tasarımı ve iç mimari özellikleri ile kullanıcılarının gönlünü kazanmayı başarması beklenen 2020 Yeni Volkswagen e-Up hakkında vereceğimiz teknik özellik bilgilerini incelediğinizde, sizin de yeni araba almak için bu modeli tercihleriniz arasına almanızı bekliyoruz.

Elektrikli 2020 Yeni Volkswagen e-Up Özellikleri


2020 Yeni Volkswagen e-Up Teknik Özellikleri

Elektrikli otomobil üreticilerinin yeni ataklar yaparak alanlarında liderlik tahtını kaptırmama çabalarına her geçen gün yenisi eklenmeye devam ediyor. 2020 Yeni Volkswagen e-Up da bu rekabet içerisindeki yerini almak için yeni gelişmelere imza atmaya devam ediyor. İşte yeni Volkswagen e-Up'un teknik özellikleri...

Elektrikli 2020 Yeni Volkswagen e-Up Özellikleri

  • 18.7 kwh bataryanın kapasitesi yenilenerek 32,3 kWh seviyesine çıkartıldı.
  • 60 dakikada yüzde 80 batarya dolumu.
  • Tam batarya ile 250 km. menzil
  • Standart bagaj kapasitesi 251 litre, katlanabilen koltukları ile birlikte 959 litre.
  • LED gündüz farları
  • Standart, Eco ve Eco+ olmak üzere üç farklı sürüş modu.
  • 6 hava yastığı
  • Şerit takip ve şerit değiştirme asistanı
  • ESC
  • Geri görüş kamerası gibi teknik özellikle eUp modellerde kendini gösteren yenilikler olarak kullanıcılarının karşısına çıkacak.

2020 Yeni Volkswagen e-Up Fiyatı

Türkiye piyasasında henüz satışa çıkartılmayan yeni Yeni Volkswagen e-Up fiyatı Almanya’da 23,000 Euro’dan satıcısına ulaştırılıyor. Bataryalarının garanti süresi 8 yıl veya 160 bin kilometre garantilidir.

Türkiye piyasasına girdiğinde fiyatlarının hangi aralıklar arasında olacağı şimdilik belli değil. İlerleyen dönemlerde Türkiye pazarına girdiğinde yeni gelişmeleri ve teknik özelliklerinde yapılacak değişikliklerle birlikte fiyat bilgileri konusunda da ziyaretçilerimizi aydınlatacağız. Şehir içinde elektrikli otomobil düşünenler için hem ebat olarak küçük hem de tasarruflu olan 2020 Yeni Volkswagen e-Up önerilebilecek en ideal otomobillerden biridir. Otomobil hakkında çıkacak yeniş gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi ziyaret etmeye devam edin.

Elektrikli 2020 Yeni Volkswagen e-Up Özellikleri

NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum