2020 Atlas Cross Sport Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Volkwagen ailesi yeni aracı Atlas Cross modelini tanıttı. Bu içeriğimizde yeni Atlas'ın fiyat ve özellikleri hakkında inceleme yaptık. 2020 yılında Türkiye'de satışa sunulacak yeni Volkswagen Atlas Cross hakkında merak edilenler...
2020 Atlas Cross Sport Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Volkswagen Atlas Cross Sport 2020 Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme

Alman otomobil devi Volkswagen, şimdiye kadarki en başarılı SUV otomobillerinden biri olan Atlas Cross'u tanıttı.

Volkswagen'in 2016 yılında tanıttığı 7 koltuklu büyük SUV modeli artık 5 koltuklu. Atlas Cross Sport, konseptte olduğu gibi hem iç hem dış tasarımını sportif tutmaya çalışmışlar. Haydi gelin beraber şimdi yeni Atlas'ı inceleyelim.

Motor

Silindir Sayısı: 4

Maksimum Gücü: 280 bg

Maksimum Tork: 360 Nm 

Performans

Maksimum Hız: 210 km/s

Ölçüler

Uzunluk/Genişlik/Yükseklik: 4846/2029/1734 mm

Bagaj Hacmi: 1141 lt

Ağırlık: 2.267 kg


Genel Bakış

Volkswagen Atlas Cross Sport İnceleme

Yeni Atlas Cross 2020, keskin hatlara sahip yeni yüzüyle saflığın çizgilerini taşıyor. Volkswagen Atlas Cross'da iki dizel motor bulunuyor. Atlas Cross, 5 kişilik bir SUV modeli olup 4846 mm uzunluğa, 2029 mm genişliğe ve 1734 mm yüksekliğe sahiptir.

Hem İç mekanda hem de dış mekanda tasarımını sportif tutmayı başaran Volkswagen camiası, ön kaputu krom barlardan oluşan şişkin ve yüksekte konumlandırmıştır. 


Yeni Atlas Cross SUV Modelinde Neler Değişti

Volkswagen Atlas Cross Sport İnceleme

2020 Atlas Cross, önceki modeline göre sürücü için bir dizi kolaylık ve yardım sistemine sahiptir. Bunlar arasında en önemlisi Adaptif Seyir Kontrolü sistemidir. Bu sistem ön cama yapıştırılmış olan kamera sayesinde yaklaşan virajları, okul bölgelerini ve hız limitlerini tahmin etmektedir. 

Öte yandan araçta yer alan diğer özellikler Şeritte Kalma Sistemi, kablosuz telefon şarjı, 12 hoparlörlü Fender Premium Audio ses sistemi bulunmaktadır.


Yeni Atlas Cross SUV İç Görünüm

Volkswagen Atlas Cross Sport İnceleme

Atlas Cross SUV, iyi tasarlanmış kendine özgü çizgileriyle eski sürümüne göre birçok farklılığı içerisinde barındırmaktadır.  Modelde ilk göze çarpan gösterge paneli ile direksiyon simidi estetik bir görünüme sahiptir. Son derece geniş bir iç mekana sahip Atlas SUV modeli, 1141 litre bagaj hacmine sahiptir.


Yeni Atlas Cross SUV Dış Görünüm

Volkswagen Atlas Cross Sport İnceleme

Yeni Atlas modeli eski modeline nazaran biraz daha kısadır. Led ön lambalara sahip olan Atlas modeli, aynı zamanda 21 inçlik alaşım jantlara sahiptir. 


Yeni Atlas Cross SUV Motor ve Şanzıman

Volkswagen Atlas Cross Sport İnceleme

2020 Atlas Cross modelinde 2 benzinli motor ve aralarında seçim yapabileceğiniz iki farklı dizel motor seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Benzinli motora sahip Atlas Cross, sekiz ileri şanzımanla birlikte 2.0 litrelik 238 beygire sahipken ikincisi 3.6 litrelik 280 hp çıkışlı sekiz çeker özelliğe sahiptir. 


Yeni Atlas Cross SUV Fiyat

Volkswagen Atlas Cross Sport İnceleme

2020 Volkswagen Atlas Cross SUV modelinin fiyatı henüz açıklanmamıştır ancak 2020'nin bahar aylarında satışa sunulacağı söylenmektedir.

Önerilen İçerik: 2020 Skoda Superb İnceleme

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum