2019 Yılının Sonlarına Doğru Yayınlanacak İzleyiciyi Sabırsızlandıran 9 Yeni Dizi

2019 yılında birçok platform üzerinden muhteşem diziler izledik ama bitmedi! Bu içeriğimizde 2019 yılının son birkaç ayında yayınlanmaya başlayacak olan izleyicilerin merakla beklediği 9 yeni diziyi inceleyeceğiz.
2019 Yılının Sonlarına Doğru Yayınlanacak İzleyiciyi Sabırsızlandıran 9 Yeni Dizi

2019 Yılının Sonlarına Doğru Yayınlanacak 9 Yeni Dizi

Bu listede 2019 yılı bitmeden yayınlanacak, tarihi yakınlaştıkça izleyiciyi iyice sabırsızlandıran yeni dizileri bir araya getiriyoruz. İşte 2019’un sonlarına doğru yayınlanacak diziler, konuları ve oyuncular…

1. Dollface - (15 Kasım)

dollface.jpg

2019 bitmeden yayınlanacak Dollface dizisinin başrolünde 2 Broke Girls, Nick and Norah’s Infinite Playlist gibi yapımlardan tanıdığımız ve oyunculuğuna bayıldığımız Kat Dennings’ı yine izlemelere doyamayacak gibi görünüyoruz. Hulu ve ABC Signature Stüdyoları iş birliğinde ekrana taşınan üçüncü dizi Dollface, çok uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisinden ayrıldıktan sonra ilişkisi yüzünden bağlarını kopardığı eski dostlarıyla yeniden bir araya gelen genç bir kadının hikayesine odaklanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Kat Dennings’ın yanı sıra Brenda Song, Shay Mitchell, Esther Povitsky gibi isimler de yer alıyor.
Tür: Komedi
Fragman


2. The Feed - (22 Kasım)

the-feed.jpg

Yüksek bütçeli bir bilim kurgu serisi olacak The Feed, Nick Clark Windo’nun distopik romanından uyarlanmış bir öyküye sahiptir. Çekimleri Londra’da geçecek bu dizi hakkında Black Mirror ve The Walking Dead’e benzer olduğuna ilişkin yorumlar yapılıyor. Sosyal medyayı odağına alan bu bilim kurgu hikayesinin yapımcı koltuğunda ise Channing Powell ile İngiliz yapımcı Studio Lambert oturuyor. Hikayede oluşturulan evrende insanlar artık sosyal medya akışlarını direkt olarak beyinlerine yükleyebiliyor. Gerilim dolu bu dünyada gerçekleşen olaylar bizi diziye bağlayacak gibi duruyor. The Feed de 2019 yılının sonlarına doğru yayınlanıp ortalığı kasıp kavuracak diziler arasına girecek diyebiliriz. 
Tür: Bilim Kurgu
Fragman


3. Reprisal - (6 Aralık)

reprisal.jpg

Geçtiğimiz günlerde fragmanının yayınlanması üzerine sıkça konuşulmaya başlayan 2019 dizilerinden birisi de Reprisal olacak. Hulu platformunda yayınlanmaya başlayacak olan Reprisal dizisinin başrolünde Timeless ve Rectify dizilerinden de tanıdığımız Abigail Spencer yer alacak. Dizi, ürkütücü ve acımasız bir çetenin saldırısına uğrayıp çaresizce ölüme terk edilen bir kadının intikam mücadelesine odaklanıyor. 6 Aralık’ta izleyebileceğimiz dizide Spencer’a Rodrigo Santoro, Mena Massoud, Madison Davenport, David Dastmalchian ve Rhys Wakefield gibi isimler eşlik edecek.
Tür: Dram
Fragman


4. Servant - (28 Kasım)

servant.jpg

Başrollerinde Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Rupert Grint ve Nell Tiger Free gibi isimlerin yer alacağı Servant dizisi 28 Kasım’da Apple TV+’ta izleyici ile buluşacak. İlk iki bölümünü yıllar ardından dizi sektörüne geri dönen M. Night Shyamalan’ın yönettiği Servant dizisinin yaratıcı ismi ise Tony Basgallop! Biraz da dizinin hikayesine değinmemiz gerekirse; dizi, yeni doğmuş bebeklerini kaybeden bir çiftin yaşadığı büyük travma sonrası yaşadıkları alışılmadık bir maceraya odaklanıyor diyebiliriz. Çift, çocuklarını kaybetmenin verdiği acıyla çok farklı bir yönteme başvuruyor. Uyguladıkları terapinin bir parçası olarak tıpkı gerçek bir bebeğe benzeyen oyuncak bir bebek alan çift bebekle ilgilenmesi için oldukça tuhaf bir kadını dadı olarak işe alır. Çok geçmeden kendilerini karanlık bir dünyanın içinde bulurlar. 
Tür: Psikoloji, Gerilim
Fragman


5. The L Word: Generation Q - (7 Aralık)

the-l-word-generation-q-.jpg

The L Word: Generation Q, The L Word dizisinin devamı bir yapımdır. Geçtiğimiz günlerde yeni fragmanı yayınlanan dizi izleyiciler tarafından 2019 yılının sonlarına doğru merakla beklenenler arasına alınmış durumda! The L Word, 2004-2009 yılları arasında Showtime’da yayınlanmış ve konusundan ötürü çokça sevilip sağlam bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Şimdi devam dizisiyle ekranlara geri dönen The L Word: Generation Q ile sevilen karakterleri 10 yıl sonra yeniden bir arada göreceğiz. Dizi, Los Angeles’ta yaşayan LBGTİ+ bireylerinin günlük yaşamlarına, karakterlerin seks, aşk, başarı ve deneyimlerine odaklanıyor. Başrollerinde Arienne Mandi, Leo Sheng, Jacqueline Toboni, Rosanny Zayas ve Sepideh Moafi gibi isimlerin yer alacağı diziyi merakla bekliyoruz. 
Tür: Dram, Komedi
Fragman


6. Work in Progress - (8 Aralık)

work-in-progress-2019.jpg

Amerikan kablolu kanalı Showtime’dan ilk sezon iznini alan 2019’un sonlarına doğru yayınlanmaya başlayacak diziler arasında Lilly Wachowski’nin yeni dizisi Work in Progress da yer alıyor. Sinema tarihinin en başarılı üçlemelerinden biri olan The Matrix’in altında imzası bulunan Wachowski, 8 Aralık’ta yayınlanmaya başlayacak olan Work in Progress ile şimdiden izleyiciyi bir beklentiye soktu bile. Work in Progress dizisi, Abby McEnany‘nin tek kişilik gösterisinden uyarlanmıştır ve hayatı pek de iyi gitmeyen kuir bir kadının hikayesine odaklanmaktadır. 
Tür: Dram
Fragman


7. The Witcher - (20 Aralık)

the-witcher-.jpg

Başrollerinde Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra gibi isimlerin yer aldığı 2019 yılının son bombalarından biri The Witcher dizisinin yönetmen koltuğunda Lauren Schmidt Hissrich oturuyor. Andrzej Sapkowski’nin fantastik roman serisinden uyarlanan dizi, Netflix’in şimdiye kadar çektiği yüksek bütçeli yapımlarından biri olacak. Dizi, doğaüstü güçlere sahip bir yaratık avcısı olan Rivialı Geralt’ın (Henry Cavill) maceralarına odaklanmaktadır. 
Tür: Fantastik
Fragman


8. Truth Be Told - (6 Aralık)

truth-be-told.jpg

Apple TV+’ta 6 Aralık günü yayınlanmaya başlayacak Truth Be Told dizisinin başrollerinde yer alan Octavia Spencer ve Aaron Paul’a Lizzy Caplan, Elizabeth Perkins, Mekhi Phifer, Katherine LaNasa gibi isimler de eşlik edecek. Kathleen Barber’ın romanından uyarlanan Truth Be Told dizisinin yaratıcısı ise The Good Wife dizisinden tanıdığımız Nichelle Tramble Spellman. Truth Be Told, şimdiye kadar çekilmiş suç dizilerine başka bir boyut getirecek gibi görünüyor. 
Tür: Suç, Dram
Fragman


9. V-Wars - (5 Aralık)

v-wars.jpg

Netflix’in 2019 yılı bitmeden yayına yetiştirdiği dizilerden en merak edilenlerinden birisi de muhakkak V-Wars oldu. The Vampire Diaries ile tanıdığımız ve hayran olduğumuz Ian Somerhalder‘ın başrolünü üstlendiği dizi şimdiden fazlaca konuşulmaya başladı bile! Oyuncu kadrosunda Adrian Holmes, Jacky Lai, Peter Outerbridge, Kyle Breitkopf, Kimberly-Sue Murray gibi isimlerin Somerhalder’a eşlik ettiği dizi, ünlü yazar Jonathan Maberry’nin çok satan V-Wars serisinden uyarlanmıştır. Dizide Somerhalder, Luther Swann isminde bir doktora hayat veriyor. Ortada insanları dönüştüren bir hastalığın kol gezdiği bu dizide hastalık hızlı bir şekilde yayılırken halk; normal insanlar ve vampirler olarak iki kutba ayrılıyor.
Tür: Korku, Fantastik
Fragman

Önerilen İçerik; 2019'un En İyi ve En Yeni Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.