2019 İlkbahar Yaz 6 Renk Trendi

2019 ilkbahar yaz sezonun renkleri podyumlarda sergilendi. Sergilenen tüm renkleri çeşitli kıyafet, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar olarak vitrinlerde görmeye başladık. İşte 2019 ilkbahar yaz sezonunun renklerini sizler için derledik.
2019 İlkbahar Yaz 6 Renk Trendi

2019 İlkbahar - Yaz Renk Trendleri

2019 ilkbahar yaz sezonun renkleri podyumlarda sergilendi. Sergilenen tüm renkleri çeşitli kıyafet, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar olarak vitrinlerde görmeye başladık. Renklerin çeşitliliği yaza enerji dolu bir giriş yapmamızı sağlıyor. Sizlerde enerji dolu bir yaz geçirmek istiyorsanız renklerin büyüsüne kapılın.


1. Sarı

Bir çok kadının giymekte tereddüt ettiği renklerden biri olan sarı 2019 ilkbahar – yaz sezonunda herkesin tabularını yıkacak. Sarı farklı tonlarıyla özellikle neon sarı olarak dikkatlerimizi çekecek.

sarı renk


2. Mor

Mor renkler doğanın güzelliğinden ilham alındı. Bu yaz mor renkleri daha çok görmeye devam edeceğiz.

fft20_mf6215021.jpg


3. Beyaz

Yaz günlerine en çok yakışan renklerden biri olan beyaz yeni sezonun gözde parçaları arasında yer alıyor. Günlük stilden klasik şıklığa kadar her  yer de beyaz sadeliğiÖzellikle dantel kombinler ile şıklığı tamamlıyor.

beyaz renk


4. Pembe

Bahar çiçeklerinin rengi pembe... Pembe romantik kadınların rengi… O içinde sakladığı tatlılığı yansıtır.

spring-2014-trend-pink-runway-002.jpg


5. Kırmızı

Kırmızı kadınının ve aşkın rengi o her sezon lider. Tutkulu formda kırmızılar yine trend. Parlak kırmızı Kırmızının en parlak, en baskın en göz alıcı tonu 2019 ilkbahar - yaz podyumların favorisiydi. Bu rengin maviyle kontrast yapılarak kullanılması da dikkat çeken ufak detay…

2017-ilkbahar-yaz-modasi-001.jpg


6. Yeşil

2019 ilkbahar – yaz modasında trend olmak istiyorsanız yeşilin tonlarıyla tanışın.

2016nin-moda-trendi-yesil.jpg

Önerilen İçerik: 2019 Halter Yaka Modası

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum