2016 Sonbahar Kış Erkek Çanta Modası

Erkekler bu sezon el çantaları dikkat çekiyor. El çantaları farklı boyutlarda ve renklerde çeşitlilik gösteriyor.
2016 Sonbahar Kış Erkek Çanta Modası

Geçtiğimiz sezon erkekler, sırt çantaları ile boy gösterdi. 2015 -2016 sonbahar kış sezonunda erkekler el çantaları ile farklılık yaratıyor. Maskülen tarzda olan bu çantalar, küçük ve büyük modelleri ile dikkat çekiyor. Küçük boyuttaki modeller, genellikle ofis için kullanılmaktadır. Büyük boyuttaki modeller ise spor amaçlı kullanılıyor. Spor el çantaları, salaş modelleri ile cool bir stil yansıtıyor.

 

2016-sonbahar-kis-erkek-canta-modasi.jpg

 

Küçük el çantaları ise, erkeklerin iş yerlerinde kullandıkları evraklarını muhafaza ettikleri çanta modeli olarak görüyoruz. Bu tip çantalar iş amaçlı kullanıma daha uygun oluyor. Tabi ki bu çantalar, kullanım alanına ve kıyafet stiline göre seçilmelidir. Kıyafet stiline göre seçilmeyen çantalar elinizde hoş durmayabilir. Bu yüzden çantalarınızın tarzınızla uyum içinde olmalıdır. Çanta modelleri, genellikle deri, basic ve kumaştan oluşmaktadır fakat bu sezon deri çantalar popüler oluyor. Deri çantalar siyah, gri ve kahve tonları ile popüler olma yolunda. 

 

2016-sonbahar-kis-erkek-canta-modasi-001.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.