2015 İlkbahar Yaz Takı Modası

2015 ilkbahar yaz takı trendlerinde önce çıkan parçaları sizler için derledik...
2015 İlkbahar Yaz Takı Modası

Aksesuarlar küçük ayrıntılar gibi görünse de aslında bizi tamamlayan parçalarımızdır. Bu yüzden taktığınız kolye, bileklik gibi aksesuarlar bütün havanızı değiştirebilir, basit bir tişörtle bile çok şık gözükebilirsiniz.

Doğal Taşlı Kolyeler

2015 ilkbahar yaz takı modası-dogal-tasli-kolyeler.jpg

Bu senenin öne çıkan kolyeleri hiç şüphesiz doğal taşlı kolyelerdir. Uzunlukları ve boyutları değişen bu doğal taşlı kolyelerle kıyafetlerinize farklı bir hava katacaksınız. 

 

Zincir Bileklik

2015 ilkbahar yaz takı modası-zincir-bileklik.jpg

Bu senenin önce çıkan bileklik modelleri arasında zincirler karşımıza çıkıyor. Bir süredir kolye ve çanta aksesuarları modellerinde gördüğümüz zincerleri, bu sene bileklikler arasında sıkça göreceğiz.

 

Kol Üstü Bileklikler

2015 ilkbahar yaz takı modası-kol-ustu-bileklik-modelleri.jpg

Bu yazın aksesuarları arasında sıra dışı modeller de karşımıza çıkabiliyor. O sıra dışı aksesuarların başında ise kol üstü bilezikler gelmekte. İddialı görünmeyi sevenlerin vazgeçemeyeceği kol bileziklerinin görüntüsü ise ayrı bir hava katmaktadır. 

 

Vucüt Kolyesi

2015 ilkbahar yaz takı modası-vucut-kolyesi.jpg

Bu yaz kolyeler vucüdumuzu sararak şıklığımıza şıklık katıyor. Bu yazın sıra dışı takı modellerinden bir diğeri de vucüt kolyeleridir. Takı modellerinde bu yaz büyük kolye modellerinin geride kalmasıyla beraber, artık bu vucüt kolyelerini bolca görmekteyiz.

 

Büyük Küpeler

2015 ilkbahar yaz takı modası-kupe.jpg

Bu yaz öne çıkan küpe modelleri ise kolyelere göre büyük ve abartılı modellerdir. Bu büyük küpeleri kolye takmadan tercih etmeniz, dikkatleri sadece küpenize çekecek ve daha şık durmanıza sebep olacaktır. Bu modellerin yanı sıra bu yaz kulağı saran küpe modellerinin de hala modasının geçmediğini görmekteyiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.