İlkbahar ve Yaz Sezonunun Popülerleşmiş En Şık 10 Saç Modeli

Bu ilkbahar yaz sezonunda doğal fakat bir o kadar da şık saç modelleri trend olmuş durumda. İçeriğimizde bu trend saç modellerini bir araya getirdik.
İlkbahar ve Yaz Sezonunun Popülerleşmiş En Şık 10 Saç Modeli

İlkbahar, Yaz Sezonu Trend Saç Modelleri

İlkbahar yaz sezonunun uzun saçların popüler olacağı bir sezon olacağı kesinleşti. Düz ya da dalgalı fark etmeden kullanılan uzun saçlar, bu senede farklı tasarımları ortaya çıkaracak. İçeriğimizde ilkbahar yaz sezonunda trend olacak olan saç modellerini bir araya getirdik.

İşte ilkbahar yaz sezonunun trend saç modelleri;

1. Bohem Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

İlkbahar yaz sezonunda makyajlarda olduğu gibi saçlar da doğal görünümlü olacak. Önceki sezonlarda olduğu gibi abartılı saçlar bu sezon göremeyeceğiz. Bu ilkbahar yaz sezonuna bohem saçlar damga vuracak gibi görünüyor. Abartılmadan fön çekilmiş ve doğal görünüm havası veren bu saçlar sezonun trendi olacak.

2. At Kuyruğu Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

At kuyrukları da yeni sezonda öne çıkan modeller arasında. Bu sezonda at kuyruğunu tepeden toplananlarda, boyun hizasında toplananlarda var. At kuyruğu, her zaman şık bir görünüm verdiği için kadınların bu sezonda vazgeçemedikleri modeller arasında yer alıyor.

3. Örgülü Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

İlkbahar yaz sezonunda saç modasında örgülü saçlar başrolde duruyor. Romantik kadınların severek kullandığı bu model farklı bir tarz yaratıyor. Bol, dağınık, taç şeklinde yapılan ve daha birçok farklı model örgüler bu sene her yerde karşımıza çıkacak.

4. Topuz Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

İlkbahar yaz sezonunda defilelerde bazı topuz modelleri de yer aldı. Fakat bu topuzlar klasik topuzlardan biraz daha farklı. Saç örgüsü yapılarak oluşturan ya da doğal bir görünüm vererek hazırlanan bu topuzlar, abartıdan uzak oldukları için kısa sürede trend haline geldi. Önümüzdeki günlerde daha fazla bu topuz modelini göreceğinizden emin olabilirsiniz.

Bu sezon geçtiğimiz senelere kıyasla farklı saç kesim modelleri trend olacak gibi duruyor. Bu modellere önerdiğimiz içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
İlkbahar Yaz Sezonunda Trend Olan Saç Kesim Modelleri

5. Islak Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

Yaz ayları için oldukça uygun bir model olan ıslak görünümlü saçlar, bu sezon favori modellerden biri. Burada önemli olanın ıslak görünümlü saç modellerine ferah bir hava katmak olduğunu söyleyelim.

6. İri Dalgalı Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

İlkbahar yaz sezonunda saçlarına bukle görünümü vermek isteyenler, iri dalgaları kullanacak. İri dalgalarla sade ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Her ne kadar bu sezonda sadelik hakim olsa da saç aksesuarları da fazlaca kullanılıyor. Bu sezon kullanabileceğiniz saç aksesuarlarına aşağıdan göz atabilirsin.

İlginizi Çekebilir
En Popüler Saç Aksesuarları

7. Bob Kesim Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

2022 yılının yaz aylarında en çok dikkat çeken saç kesimlerinden birisi de bob oluyor. Küt saç kesimi de olan bob kesim, ince tellere sahip kişiler için ideal. Feminen görünümlere daha iyi yakışan bob kesim, size ayrı bir hava katacak. İlkbahar aylarında Fransız bob kesimleri de büyük ilgi görüyor.

8. Rock Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

Saçlarınızı özgür bir hale getirerek trendi yakalamak rock saç kesim modelleri ile mümkün hale geliyor. Rock saç modelinde saçların kırıkları aldırılıyor, hiçbir şekilde destekleyici ürünler kullanılmayarak saçlar salık bir şekilde kalıyor. Hızlı ve pratik bir saç modeli olan rock daha çok genç kızların tercihi. İsteğe bağlı olarak saçın yanlarına çizik attırılabilir, örgü kullanılabilir veya kazıttırılabilir.

9. 90'ların Katlı Kesim Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

90'ların trend saç stili olan uzun katlar bu yıl yaz aylarında yerini alıyor. Saçlara dolgun bir görünüm kazandıran bu saç stili aynı zamanda hareket kazandırıyor. Yüzünüzü çevreleyen, çene hizasından başlayan katlı  bir kesim ile etkili bir değişikliğe gidebilirsiniz. Gayet basit olan bu kesim kişiye farklı bir hava katıyor.

10. Islak Görünüm Saç Modelleri

ilkbahar yaz saç modelleri

Eğer ıslak görünüme sahip bir saç modeli arıyorsanız size çok güzel bir haber vereceğiz. Bu yılın yaz aylarında ıslak görünüme sahip saç modelleri trend oluyor. Saç bakım ürünlerine yatırım yaparak saçlarınıza ıslak bir görünüm vermeniz mümkün. Bunun için saçlarınızı geriye doğru tarayın ve ürünlerle ıslak görünüm verin. Artık her ortamda insanların dikkatini üzerinize çekebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum