2015 İlkbahar Yaz Elbise Trendleri

Hem geçen seneden beri moda olan elbiseleri gördüğümüz hem de seneler sonra yeniden moda olan modellerin karşımıza çıktığı işte 2015 yılı yazlık elbiselerinde öne çıkan modeller
2015 İlkbahar Yaz Elbise Trendleri

Sokak modası yaz mevsimi değişimi tamamlarken, yaz modası elbise modelleri de artık kesinleşti. İşte 2015 yazında öne çıkan elbise modelleri

Bohem Tarzı Elbise

bohem-tarzi.jpg

Bohem tarzı artık heran herkeste görmeye başladığımız bir model haline geldi. Bu yaz da etnik desenleri, bol ve salaş tarzı elbiselerle bu trend sürmeye devam ediyor.

 

Kot Elbise

kot-elbise.jpg

Geçen yıl özellikle gömlekler ve ceketlerle gördüğümüz denim kumaşların bu yaz elbiselerle ön plana çıktığını görmekteyiz. Hem spor hem şık bir görünüm elde etmek için bu yaz denim elbise modellerini tercih etmelisiniz.

 

Şifon Elbiseler

sifon-elbise.jpg

Renkli ve uçuş uçuş şifon elbiseler 2015 yaz trendleri arasında oldukça popüler bir yere sahip olacağı benziyor. Günlük kullanımda spor ayakkabı ve spor çantalarla kombinlemenin mümkün olduğu şifon elbiselerle hem iddialı hem de elegan bir tarz elde etmeniz mümkün.

 

Uzun Elbiseler

uzun-elbise.jpg

Her yaz olduğu gibi bu yazında modası olarak öne çıkan diğer bir elbise modeli uzun elbiselerdir. Bu yaz da uzun elbiseler hem rahat hem de şık bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak modellerdir.

 

Gömlek Elbise

gomlek-elbise.jpg

Rahat, konforlu, şık ve spor bir tercih olan gömlek elbiseler her sene kendini yenileyen modelleriyle öne çıkmaya devam ediyor. Sokak modasının da vazgeçilmezleri arasında olan gömlek elbiseler, tazelenen görünümüyle daha da moda olmayı sürdüreceği benziyor.

 

Tunik Elbise

tunik-elbise.jpg

Tunik elbise geçen seneden beri moda olmaya devam eden elbise modelidir. Spor şık tarzı bir görünüm elde etmenizi sağlayacağınız tunik elbiseler çalışan kadınlar için de oldukça rahat bir tercih olacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.