14 Şubat 2018 Sevgililer Günü Nardis Jazz Club Los Amigos De Herman Feat. Gökçe Hilal Konseri

14 Şubat 2018 Sevgililer Günü’nde, Los Amigos De Herman Feat. Gökçe Hilal, Nardis Jazz Club İstanbul’da sahne alıyor. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü programına ait tüm ayrıntılar…
14 Şubat 2018 Sevgililer Günü Nardis Jazz Club Los Amigos De Herman Feat. Gökçe Hilal Konseri

14 Şubat Sevgililer Günü “ için sayılı bir zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü programları olarak “ İstanbul’da “ herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde etkinlik yapan yerlerden bir tanesi “ Nardis Jazz Club “ olacak. Peki, programın ayrıntıları neler?

" 14 Şubat 2018 Sevgililer Günü " denilince da akıllara yine Nardis Jazz Club geldi. " Los Amigos De Herman Feat. Gökçe Hilal “in 14 Şubat günü sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı.

Nardis Jazz CLub 14 Şubat Sevgililer Günü Programının Bilgileri

14 Şubat Sevgililer Günün’nde performansı ile dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Los Amigos De Herman Feat. Gökçe Hilal, şimdiden konsere gelecekleri heyecanlandırıyor. Konsere giriş bilet fiyatları ise şöyle;

Öğrenci: 25 TL

Normal: 40 TL

Nardis Jazz Club Telefon Numarası ve Adresi

Tarih:14 Şubat 2018 Çarşamba 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.